Pasen eieren: raw-kwaliteit & veganistisch

Een paar dagen geleden ontdekte ik de vegan blad is een geweldig recept voor rohköstliche en veganistische “Easter eggs” en ik heb deze enigszins aangepast aan mijn eigen wensen. De “Easter eggs” zijn, zoals de ‘Raw Energy Balls”, een heerlijk, gezond Alternatief voor snoep. De onbewerkte en veganistische “Easter eggs” zijn niet alleen lekker maar zijn ook snel gemaakt.

Ostereier vegan roh2

%image_alt% Rohköstliche Pasen eieren stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Als je mij volgen op Instagram, je wellicht al hebt gemerkt dat ik ben momenteel helemaal op hibiscus. De hibiscus bloemen in het midden van de “Easter eggs” zijn vanaf de Tee Kontor Kiel en smaak, en niet alleen als een thee, maar ook in de Smoothie is erg goed! Rohköstliche Pasen eieren stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Als je mij volgen op Instagram, je wellicht al hebt gemerkt dat ik ben momenteel helemaal op hibiscus. De hibiscus bloemen in het midden van de “Easter eggs” zijn vanaf de Tee Kontor Kiel en smaak, en niet alleen als een thee, maar ook in de Smoothie is erg goed! Voorbereiding 20 minuten voorbereidingstijd 20 minuten ingrediënten

  • 100 g geraspte kokos*
  • 100 g cashewnoten*
  • 2 EETLEPELS kokosolie*

Porties: Ingrediënten

  • 100 g geraspte kokos*
  • 100 g cashewnoten*
  • 2 EETLEPELS kokosolie*

Porties: Instructies

  • Voeg de kokos, het proces, de cashewnoten en de kokosolie in een blender of in de keukenmachine tot een homogene massa.
  • De massa wordt gesneden in de helft en 1 THEELEPEL van de hibiscus-en Matcha poeder onder roeren.
  • Dan is een klein ei vormen (dit is mij niet gelukt om zo goed ;-)) en de “Easter eggs”, vervolgens afkoelen in de koelkast gedurende 30 tot 60 Min. koud.
  • Recept Opmerkingen

    voor Kleuren: 1 THEELEPEL Lebepur hibiscus* en 1 theelepel Matcha*

    x

    Ostereier vegan roh1

    Goede eetlust en ontspannen Pasen! 🙂

    Geef een reactie