Must-Read: De meest aangrijpende boeken voor zelf-ontdekking in deze Winter

Het koude Seizoen is een prachtige reden, in de Buitenste een versnelling, om te knuffelen jezelf comfortabel op de Bank en lezen van een echt goed boek voor je. Ik gebruikt voor het lezen van vele romans, vandaag kies ik ervoor om bewust te worden van boeken voor zelf-ontdekking en gaan zelf met mijn eigen ontwikkeling. Waarom? Heel eenvoudig: ik geef de voorkeur aan het schrijven van mijn eigen levensverhaal en de invloed op mijn Denken, Voelen en Handelen op een positieve manier, in plaats van het lezen van alleen de verhalen van andere mensen. Dit brengt zo veel van je! Daarom presenteer ik jullie vandaag mijn favoriete boeken voor zelf-ontdekking voor de Winter van 2015/16.

De wet van de goddelijke vergoeding door Marianne Williamson

Mijn jaar begon met dit boek. Ik ben een grote Fan van Marianne Williamson. Uw boeken hebben me veel geholpen op mijn persoonlijke pad naar bewustzijn en geluk, omdat je “vertaald” de cursus in wonderen in een zeer concrete en zeer praktische levenslessen. In “De wet van de goddelijke compensatie,” het richt zich op twee zeer spannende onderwerpen: werk en geld, je moet je afvragen, op het eerste gezicht weinig gemeen met, en te doen spiritualiteit. Maar ook hier kunnen we de rijkdom, meer innerlijke en uiterlijke, meer Rijkdom, aan te trekken, als we de droom van dit moment. Daarom is dit boek waardig is mijn absolute lezen aanbeveling!

Reünie in het Café aan de rand van de wereld door John Strelecky

Het eerste boek “Het Café aan de rand van de wereld,” aanbeveling van een goede vriend en zowel deel 1 als de voortzetting van “in het Café aan de rand van de wereld” was blij om me te zien. In eerste instantie klinkt als een ongelooflijk verhaal, maar er is zo veel waarheid en wijsheid in deze is dat we mogen pour ons allemaal een kopje thee, als we al in het Café aan de rand van de wereld. Ik zou stoppen met u er…Beide boeken zijn geweldig!

Worden wie je wilt worden door Robert Betz

Robert Betz begeleidt mij al voor een zeer lange tijd op mijn manier. Twee boeken en een aantal lezingen van hem, ik heb al gelezen of gehoord. Hij is altijd inspirerend! Dit is een boek vind ik erg goed voor beginners in de ontwikkeling van de persoonlijkheid. Er zijn veel samenvatting van zijn gedachten tot leven in een leuke, onvergetelijke manier. Ik hoop dat meer en meer mensen op de weg om te worden wie je wilt zijn. Dit boek is een prachtig begin!

Maak je leven tot een hel door Daniel Hutter

Daniela ik leren kennen als een schrijver en Coach voor een tijdje van Instagram. Sindsdien, ik heb bewondering voor je uiterst positieve houding en de liefde woorden, u vindt altijd kleine en grote kwesties van het leven. Daarom was ik enthousiast om super, als haar laatste boek ‘maak van je leven een hel”. Het is de bewuste waarneming en wijziging van het eigen leven lichter, vrijer en gemakkelijker, evenals met de oude blokkeren-denkpatronen, ungefühlten gevoelens, enz. om schoon te maken. Geweldige vrouw, geweldige boek! Ik ben er nog niet, maar ik leg het u al verhelderend om het hart.

De gave door Demian Lichtenstein (boek en Film)

Ik heb gezien hoe “De gave” in de eerste plaats als een Film en werd weggeblazen! Deze film heeft mij ongelooflijk, zodat ik kan kijken om de paar maanden weer! Zoveel wijsheid, zoveel Motivatie, zo veel kracht in dit werk. “Het geschenk” is gewijd aan een bijzondere, individuele vaststelling dat in ieder van ons is, en gewoon geleefd. Het is de verlangens zijn prikkelend, de buik en de vreugde die we voelen als we bepaalde dingen doen, horen, ruiken, lezen, etc.! Als u meer wilt weten over u, dan kijk je naar deze film en een boek lezen in stilte. Met het boek, is het gemakkelijker om de vele aspecten van de film beter, en ook nog eens. De Film beweegt, maar sterker…!

Je weet niet hoe mooi je bent door John en Stacy Eldredge

Mijn beste tip in dit jaar aan alle vrouwen. Ik ben per toeval op dit boek. – deze schat! aangetroffen en het is het Beste wat ik gelezen heb in een Lange tijd. Bij mij heeft het opgepikt precies waar ik stond en het gaf mij de kennis die ik nodig had om mijn vrouw. Anders dan de titel in eerste instantie doet vermoeden, is het niet zuiver (uiterlijke) schoonheid, maar de ware essentie van een vrouw met verlangens, Dromen en Wensen, het dragen velen van ons onvervuld onbewust en deels in. Ik herkende het en ik ben de auteur van een aantal niet-zo-dankbaar voor je prachtige werk! Ik heb vergoten, veel tranen en heel veel liefde, toen je me voel. Zelden werd ik geraakt door een boek als duurzaam…

Dit waren mijn boeken voor zelf-ontdekking voor u in deze Winter. De gezellige tijd gebruik je innerlijke retraite en ik kan u beloven dat je zal beginnen met een nieuwe kracht in de volgende lente. Zo was het ook met mij na elke Winter, ik gebruikte bewust voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Geen wonder, denk ik, want de natuur maakt het precies dezelfde manier! Retraite aan de binnenkant over het koude Seizoen en in de volgende lente met nieuwe energie nodig hebben om te ontkiemen en bloeien…Laten we gewoon imiteren! 🙂

Geef een reactie