Moed in plaats van angst: Hoe wij de moed op onze weg vooruit

Kent u de volgende Situatie? Heb je een kleine of grote droom, een belangrijke stap is noodzakelijk. Dus sta je voor de beslissing, klaar om dapper de sprong en alle van een plotselinge krijg je het zo goed met je angst om te doen. Het verspreidt zich een verlammende werking op uw lichaam en geest. U onthutst je zintuigen, laat je aan je projecten, twijfels, rijdt weg, en binnen een paar minuten van je energie en laat je aan het einde van de geïntimideerd en ontmoedigd. Alle tintelend vreugde van uw droom is gegaan op dat Moment en u alleen de overhead kick! Ik kan kalmeren, die momenten die we allemaal hebben in ons leven. Echter, in deze Post wil ik laten zien dat je met de hulp van mijn eigen ETEN TREIN liefdesverhaal dat we machteloos zijn tegen onze angst, maar we kunnen een vonk door de naam van moed, wij dragen allen in ons.

Ongeveer een week geleden maakte ik een dapper besluit. Hoewel ik nog nooit in mijn leven een Webinar, heb ik besloten een korte Hand met u naar mijn boekpresentatie op 16 mei. Om te vieren dat het kan via een Webinar. En ik wist dat Velen van jullie zouden log in en letterlijk in de voorkant van me in te leven als het publiek op deze speciale avond! De opwinding steeg van een seconde naar de volgende… Zo fantastisch en vrolijk naar me toe met het idee, overeengekomen spontaan, kroop een paar minuten later, de angst in mijn hoofd en stelde me voor aan de typische verlammende vragen: Hoe is dat mogelijk? Ik denk dus op de korte termijn, een goede Webinar provider? Hoe zit het met de kosten? Wanneer is de beste tijd? Wat kunnen de deelnemers verwachten? Kan ik de verwachtingen? Wat als de technologie is mijn vriend?….al deze vragen flitted door mijn hoofd en bewolkt als mijn mooi idee met angst. Ik begon mijzelf te twijfelen aan de arg, maar ik wist dat Als ik dat zou toestaan dat deze twijfel nu meer tijd en ruimte in mijn hoofd voor ik het had de Webinar op de benen en voor u aangekondigd, zou de kans van honoreerden is zeer groot! Dus ik uitgeschakeld voor een paar uur mijn hoofd, alles hebben, en mijn idee over mijn Blog en mijn Social Media kanalen verspreid. Ik ergrifft gewoon mijn moed, want het was me duidelijk dat er geen kans is voor een retraite. En op het tegendeel: het is Alleen met deze dappere beslissing kreeg de gelegenheid, mijn Angsten aan te kijken in de ogen, om het te overwinnen en te ervaren uiteindelijk, met meer dan 100 prachtige mensen in een prachtige, inspirerende avond in het Webinar. Dit alles was alleen mogelijk omdat ik de moed heb om het te doen! De opname van de Avond kunt u hier vinden.

Wat is er gebeurd met mijn angst?

Ik heb geleerd in de afgelopen jaren zeer veel over mijn Angsten. U bent nu veel meer bewust dan in het verleden, kan ik de naam heel duidelijk en ik voel je aanwezigheid, zonder me direct van je af. Ik heb geleerd om te kijken naar hen met een kleine, maar fijne afstand. Maar genoeg om mij te leiden duidelijk, en anders dan gewoonlijk. Ik kan alleen maar raden u aan aangesteld, als u goed met uw persoonlijke Angsten, omdat op deze manier leert u ook hoe u deel kan uitmaken van de normale angst gedrag, kun je het patroon te doorbreken en nieuwe ervaringen. Daarnaast is de werkgelegenheid met uw leidt tot de Angst dat ze zal groter zijn, maar dat verliezen ze hun Bedreiging…

Als ik iets geleerd heb over mijn Angsten, dan, het is niet dat ze het echte en vaak enige basis. Je leidt me naar een scenario dat is zo onwaarschijnlijk voor mijn huidige Situatie is dat ik rekening moet houden met de zaak van exact kunt zien dat de Illusie wordt vaak direct in. Aan de andere kant leer ik meer en meer dat mijn Angsten als een indicator van mijn “juiste” manier waar te nemen. De grotere mijn angst, de dichter ik ben, wat ik echt wil…voor mijn Online boek feest! Als het niet belangrijk voor mij, ik zou het voelen geen angst!

Waarom is het de moeite waard om het overwinnen van de angst en moedig te zijn?

Het antwoord is heel eenvoudig, maar wanneer we in angst, we kunnen je niet zien. Aan het andere einde van iets Goeds altijd wacht op ons. Echt! We moeten gewoon uit te schakelen onze ontsnappen reflex, door deze in het oog van de naald van de angst gaan door middel van, en ons aan de belangrijke stap die we hebben voor ons, met moed. We moeten ons openstellen voor de nieuwe ervaring die we ervaren als we onze angst overwinnen en op te staan. Toen gebeurde er een wonder, in de waarste zin van het woord!

Wanneer beschouw ik achteraf mijn angstige momenten te kijken en de situaties die ik echt had moed, dan is hun vermogen was consequent goed. Ik had voorbereid voor de strijd, verlies, teleurstelling, of iets dergelijks, maar aan de andere kant, was ik in staat om mijn bescherming bebouwde dakbedekking. Het was nooit zo erg als het was mijn Angsten geschilderd….of, beter nog, Het was een heel gaaf gevoel dat er wachtte me, en ik kreeg zelfs zo positief, dat bracht mij op mijn manier een groot stuk.

Zo kunt u zien: In de meeste gevallen, uw leven angst is gewoon een regelrechte leugenaar, die wil dat je laat een beetje bang dat het helemaal onwerkelijk, onwaarschijnlijk en zelfs absurd. Denk na over in hoeveel gevallen de angst was eigenlijk het recht om je te leren de betekenis van Angst, en in hoeveel andere gevallen hebt u een prachtig situaties zijn voldaan, wanneer had u uw Angsten te overwinnen… ik wed dat de balans positief is!

Vijf kleine, alledaagse tips die helpen mij persoonlijk aan te tonen in mijn leven moed:

  • Mijn eerste tips is een zeer slimme Truc die ik graag gebruik, omdat hij heeft gewerkt een paar keer uitstekend bij mij. Ik noem het: ‘Act, voor de angst is gerealiseerd op al uw plannen!” De meeste van de dromen, gekke ideeën en wensen in het voorjaar van het eerste, een prachtige, spontane impuls van onze harten en in ons bewustzijn voor de eerste keer aan de oppervlakte. In deze momenten, de pure vreugde in uw hart laat in de us. Maar na een paar seconden, minuten of zelfs uren, onze geest gaat aan en neemt de opdracht in onze gedachten Centraal. De angst vandaan komt en dat we niet luisteren naar alle argumenten, waarom het werkt en waarom we zijn niet goed genoeg. We komen echter om op te Treden voor de geest is wakker, we moeten onze harten een zeer goed voordeel, zoals in het voorbeeld van mijn Webinar – en de geest is uiteindelijk ons gedwongen om het te doen in de uitvoering te ondersteunen. En als we eerlijk zijn: in DEZE rol, hij kan zijn uitstekend!
  • “Moed betekent niet dat we geen angst, maar om het overwinnen van de angst.” Deze prachtige set van Mitterrand, ik geef mezelf helemaal gek van. Interessant is dat we denken vaak dat we moeten geen Angst en meester geworden in onze Angsten. Helaas, we gaan op weg! De Angsten blijven in ons onderbewustzijn, verborgen en in het ergste geval, is altijd groter en meer verlammen. De betere manier in het omgaan met onze Angsten betekent dat we onze Angsten bewust, je kijkt recht in de ogen en dan moedig overwinnen! Over en weer!
  • In mijn studie tijd heb ik – hoewel ik wist niets van ontwikkeling van de persoonlijkheid – dit is een zeer mooie Mantra Ritueel. Voor elke test, ik nam me een paar minuten, mij met gesloten ogen in kleermakerszit en mij een Mantra opnieuw en opnieuw: “ik heb geleerd goed, ik ben gefocust, ik kan dit doen!” Deze Mantra is ingebed in mij, dat voelde ik achteraf is het altijd een stuk rustiger, sterker en beter “voorbereid”. Het heeft me veel geholpen – zowel emotioneel als mijn uitstekende afstuderen! Een paar weken geleden, werd ik herinnerd aan het weer en het klopt voor mijn laatste test van moed – de Webinar – toegepast.
  • Een andere goede tip, een Power Song, dat geeft ons de moed en de kracht die wij persoonlijk en het vermogen om te verbinden. Ik heb een aantal van dit soort Nummers op mijn Playlist. Indien nodig, ik kan draaien op u en zelfs in de auto, op weg naar een belangrijke afspraak, luid mee te zingen. Voordat ik mijn eerste Webinar, ik heb gehoord van Rea Garvey de Song, “Colour me in” in a wonderful Life Versie. Ik heb gesloten ogen, mijn armen gespreid en laat de kracht van dit lied in mijn lichaam en geest stromen. Echt een goed gevoel! “Je maakt me sterk. U kleur in mij….”
  • Deze tip kreeg ik van een vriend en mij enthousiast over vertelde. Als je vast zit in je angst of in de voorkant van een dare, hij maakt veel muziek en dans van alle negatieve, ondermijnende gevoelens van wild. Haar, het maakt niet uit hoe het eruit ziet, het belangrijkste is dat ze plezier heeft! Ik heb geprobeerd de wilde Dans nu al een paar keer geweest en het is gewoon geweldig! Ik denk dat vooral voor vrouwen, dit kan zijn een fantastische bron voor het overwinnen van de Angst. Voor mij, intensieve studies verandert al na 5 minuten mijn hele gevoel! Mijn lichaam is los, ik voel me licht en zelfs een Glimlach komt bij mij spontaan op mijn lippen! Dus: Let ‘ s dance! 🙂
  • Uw Liefde, ik hoop dat ik gemaakt heb je heel veel moed om je Angsten te willen in de toekomst mee omgaan. Ongeacht of je met hen te dansen, te zingen, of uw stille Mantra te versterken zegt: Alles dat we onze Angsten, het werkt altijd VOOR ONS! Dus iets nieuws, moedig zijn en proberen!

    Photo Credit: Christian M. Wit

    Geef een reactie