Mixer im Test: Philips HR-2095 / 90 versus Vitamix Pro 500

Sinds ongeveer 6 weken, twee staan mixer in mijn keuken. Mijn eigen Philips HR, ik heb al ongeveer 2 jaar in gebruik, en de nieuwe Vitamix Pro 500. Waarom 2 Mixer? Omdat ik altijd terug gerapporteerd zeer enthousiast op mijn Blog van mijn Philips Mixer, ik was van Simon – eigenaar van een Perfecte gezondheid-Shop en een fervent Vitamix Ventilator nodig voor de vergelijking. Hij vroeg me om, 6 weken voor een Vitamix. De pret kon beginnen. Philips HR-2095 / 90 versus Vitamix Pro 500. Zes weken in een directe vergelijking! Dat is de blender, ik vind dat eigenlijk beter? Vandaag mijn review komt eraan…

Vitamix Pro 500 versus Philips HR2095/90

Tijdens de afgelopen weken heb ik gebruikt voor deze beide mixers in parallel, en mijn dagelijks groene Smoothies, soepen, enz., in beide apparaten opgesteld. Deze Test was zeer verhelderend….zelfs wanneer twee mixers hebben weggenomen een beetje te veel ruimte in mijn kleine keuken. 😉 Een goede review basis om te komen, ik zat te denken over de 5 categorieën waarin elk van de Mixer moest door mijn praktijk te testen: de prestaties, de kwaliteit, de behandeling in het dagelijks gebruik, schoonmaak en de prijs.

Prestaties:

Als je het Vergelijkt met de technische gegevens voor de Philips is de Vitamix Pro 500 duidelijk. De 1200 Watt industriële Motor van de Vitamix is bijna twee keer zo sterk als de 700 Watt versie van de Philips. Dit is het verschil ik heb gemerkt dat heel duidelijk in het dagelijks Bereiden van mijn Smoothies. Geen kwestie wat, en in welke maat heb ik in de Vitamix gaf hij gepureerd alles perfect te zijn en een heerlijke Smoothie. De Mix een resultaat van mijn Philips is ook goed, maar ik moet snijden van de ingrediënten vooruitlopen op de veel kleinere, voor het verkrijgen van een bijna goede Smoothie resultaat. Het is, echter, dat niet elke Smoothie is perfect glad. Soms is de Philips kleine stukjes, die hebben verstoord mij maar weinig. De Vitamix is eigenlijk geplet en in een uniforme consistentie.

Kwaliteit:

In de optiek denk ik, zowel van de Mixer in de klas, maar ze zijn zeer verschillend. Terwijl mijn oude Philips had een ander dan het nieuwe model met zijn rvs look is erg chique, de Philips HR 2095/90 in zwart in plaats van functioneel. De glazen fles is, echter, in zowel het oude als het nieuwe model en ziet er zeer hoge kwaliteit. In de twee jaar heb ik niet gevonden een kras op het glas. Kortom, de Philips ziet er erg compact. In contrast, de Vitamix Pro 500 is beduidend groter en zwaarder. Het heeft een roestvrij stalen behuizing, die is van hoge kwaliteit. De Mix van de container is gemaakt van Tritan – een voedsel-veilige en zeer robuuste plastic en veel lichter dan de glazen fles van Philips, en ik denk dat dat voor het vullen en reinigen van zeer mooi. Visueel, de Vitamix Pro 500 werkt door zijn compacte motorblok en de functionele Mix tank zeer professioneel. De techniek is absoluut op de voorgrond.

De laser-cut rvs messen in de Vitamix worden geacht te zijn ontworpen voor veelvuldig gebruik en tegelijkertijd een lange levensduur. Dit is voor mij niet te beoordelen, hoewel in 6 weken, echter, bevestigde dit in de Vitamix fans, zoals ik heb dit onderzocht op het Internet. Het mes technologie in de Philips is een beetje anders. Het heeft 6 Messen die worden gebogen op verschillende manieren en als gevolg daarvan, het compleet vernietigen van alle ingrediënten. De Messen zijn zeer robuust, in het geval van mijn Philips in de loop van de tijd een van de Bladen helaas, er is iets gebogen.

Het volume van beide apparaten, kan ik merken een zeer significant verschil. De Philips is, ondanks zijn kleinere motor, prestaties beduidend harder dan de Vitamix. Sinds ik mijn Smoothies in de ochtend – zelfs als ik ben nog niet helemaal wakker maar toch ; -), is het volume van de Philips soms vervelend en ik vroeg me af of hij was in het begin al zo luid…?! De Vitamix klinkt veel meer prettig, en ik laat hem ook niet zo lang te lopen om naar mijn perfecte ochtend Groene Smoothies.

Samengevat, alles is ontworpen in de Vitamix Pro 500 in termen van kwaliteit op een zeer lange duurzaamheid en tegelijkertijd meer frequent gebruik. Een professioneel apparaat. Niet voor niets de fabrikant geeft 7 jaar garantie op elk apparaat. Mijn Philips is na 2 jaar gebruik nog steeds in goede vorm, maar ik betwijfel dat hij het overleefde mijn veelvuldige gebruik van een ander 5 jaar, als ik denk in het bijzonder van het motorgeluid.

Behandeling in dagelijks leven:

Ik heb het getest zowel de Mixer in mijn normale dagelijkse leven, dit zijn de eisen waaraan u moet voldoen, ja. Beide mixers zijn goed geschikt voor Smoothies, soepen, Crushed-ijs, enz. De Vitamix, alles gaat een beetje sneller, stiller, en in een betere consistentie. Beide mixers zijn traploos instelbaar en hebben beide een “Puls” dan een “Smoothie” knop, die ik van tijd tot tijd.

Een heel groot verschil dat ik heb gemerkt is, op zijn beurt, in de capaciteit van zowel de containers. Zowel de Philips en de Vitamix een Mix container met 2 Liter inhoud, maar u bent gewoon op de Vitamix werkelijk bruikbaar zijn. De container is in de Philips is iets breder en lager. Als hij is gevuld met te veel ingrediënten, het is niet een goede mix en de gemorste vloeistof snel…soms zelfs in weerwil van de dekking. In de Vitamix ik heb niet deze problemen te wijten aan de langere, meer slanke container, dus dat ik de voorbereiding met name in de ochtend, grotere bedragen Smoothie voor de dag, en dit kan in de koelkast bewaard worden. Dit bespaart een hoop tijd! Een zeer goede plus punt!

Een ander voordeel ik heb geleerd om te waarderen wanneer Vitamix Pro 500, is de bijbehorende accessoires. De meegeleverde sabotage is handig wanneer de tank gevuld is zeer hoog. Het kan gebruikt worden door middel van een Opening in het deksel direct tijdens het mixen. Ik hou ook van het receptenboek voor de Vitamix! Het is een dikke map met super mooie recepten, het volledige gamma van de Vitamix. Soepen, Smoothies, Desserts, drankjes, Dips, marinades, sauzen en nog veel meer! Van dit boek ik heb al een aantal mooie recepten! De Philips alleen een Umrührer evenals een kleine maatbeker, die ik nog nooit heb gebruikt.

Het reinigen van:

Het onderwerp van het reinigen is heel belangrijk voor mij persoonlijk! Ik gebruik de blender dagelijks, en sinds de reiniging snel en lichtgewicht. Ook in deze evaluatie punt van de Vitamix is aan het front! De Vitamix container is zeer snel en eenvoudig met de Hand of in de vaatwasser te reinigen. Ik was altijd erg goed op het mes en het Mixreste gebleven en is nooit meer weggegaan. De Philips kunnen worden gebouwd volledig uit elkaar, zodat het glas, klein mes-Blok en de afdichtring zijn gescheiden. Dit is lastig, als het wassen met de Hand. Natuurlijk, de Philips kan de tank, maar ook in de gootsteen schoon te maken. De Demontage van de Philips-tank bij het schoonmaken is absoluut noodzakelijk, omdat zowel de messenhouder en de pakking resten van de Mix en de container is anders echt schoon!

Prijs:

De Vitamix Pro 500 is voor mij duidelijk de betere apparaat. Geen Twijfel Over! Echter, hij heeft ook een trotse prijs van 749 euro. In contrast, de Philips HR-2095 / 90 kost op dit moment met de verzendkosten voor rond de 100 Euro. Een aanzienlijk verschil! De Vitamix is een weloverwogen investering, terwijl ik niet op de tijd dacht dat de Philips voor een lange tijd.

Mijn conclusie op de Mixer Test”, de Philips HR 2096 / 90-versus-Vitamix Pro 500″:

Ik kan persoonlijk zeggen dat ik de Vitamix Pro 500 is absoluut van overtuigd! Hij is echt een Pro en het toont op alle niveaus: Ontwerp, prestaties, kwaliteit, duurzaamheid, garantie, accessoires, eenvoudig te reinigen en dus op. In contrast, de Philips is een goede stand mixer dat gemengde mij loyaal en betrouwbaar naar mijn Smoothies die de laatste paar jaar.

Vitamix Pro 500 %image_alt%%image_alt%

Of het nu de Philips of de Vitamix met u, ik zou doen hangt af van hoe intensief je de Mixer wordt eigenlijk gebruikt of wilt gebruiken. Voor de “casual mixer” onder u, de Philips is een geweldige keuze! Toen ik net begon en keek nooit terug. Voor Groene Smoothie pro ‘ s en voor mensen die koken in de keuken, mixen, mengen, enz., Ik vind de Vitamix Pro 500 is geweldig! Hij kan echt ALLES en het resultaat is elke Keer was het perfect! Op hetzelfde moment, de hoge acquisitiekosten zijn verdeeld in geval van frequent gebruik en een lange levensduur van het apparaat, natuurlijk, heel anders, dan als je alleen ingeschakeld om de paar weken de Mixer. De Vitamix Pro 500 is het beter Mixer voor mij, zeker!

Geef een reactie