Mijn successen door de body rock

Mijn atletische terug te kijken op de maand juni zal het dit Keer een beetje anders. Ik zou graag om u te vertellen vandaag van mijn enthousiasme voor de body rock.

Al aan het begin van mijn Blogger-carrière heb ik al vertelde in deze Post van de body rock. Wie zit er achter bodyrock.tv hoe de Trainingen werken en hoe het fysiek werkt. Sindsdien heb ik vele, vele Trainingen, en ik moet zeggen: Van alle sportieve activiteiten die ik heb geprobeerd zo ver, dat brengt het lichaam rots is zeker de meest met mij.

kristinmotivierenderblick

Wat is mijn lichaam-rock-prestaties?

Begin februari ben ik begonnen met het en, natuurlijk, een Voor-foto van mijn lichaam. Ik was niet dik, maar vanwege het feit dat ik nauwelijks wist sport, was mijn KFA op 24 procent. Aan het begin van de mei – na 3 maanden – zag mijn lichaam was zo gedefinieerd als nooit tevoren! Mooie, licht gespierde armen, staal-hard dij, stabiliserende rugspieren, en zichtbare buikspieren. Mijn KFA was iets meer dan 19 procent. Natuurlijk, het eten speelt een grote rol voor mij, omdat ik al het eten van mij sinds het midden van februari, volgens de Clean Eating concept. Maar de spier definitie die ik heb om te schrijven, duidelijk de body rock Workouts, hoewel ik klim door de manier altijd een beetje van andere sporten (lopen/ boulderen). Maar dit is nog nooit vertoond zijn bijna net zo goede resultaten. Op hetzelfde moment dat mijn rug pijn die geplaagd mij voor, vaak na een lange dag op kantoor zijn weg, de body rock Trainingen. In slechts 3 maanden!

Zo was mijn manier van beginner tot Gevorderd?

Het is zeker de moeite waard om te starten! Voor beginners, de Trainingen zijn echt hard. In een aantal van de Trainingen in het begin wilde ik meißen vaak “dood”, want het was zo intens. Maar houd het op! Elke Oefening is ook altijd het begin van variaties, zodat u kunt variëren met de intensiteit van je Trainingen. Het is gewoon belangrijk dat u naar uw persoonlijke Limiet! Je moet tussen de en daarna echt buiten adem, je spieren uitgeoefend duidelijk en voel je hart kloppen, luid te horen. Dan heb je goed getraind! Na elke Training moet je niet ook stretch zodat de spierpijn is zo sterk. In eerste instantie, ik heb ongeveer 3 à 4 Trainingen per week. Anders zou het zijn te veel geweest. Maar, in de tussentijd, ik ben meestal zo 5-6 Trainingen per week. Ik merk in veel van de Oefeningen die ik verbeterd heb mezelf aanzienlijk. Ik kan nu doen 15 pushups op een rij. Om te beginnen, ik heb max. 3-4 normale beheerd. De Rest van de knieën. :-)Trouwens, ik kan doen, en vooral, de interval-Trainingen veel meer herhalingen van elke oefening dan aan het begin. Tot op zekere hoogte, ik ben zelfs beter dan Zuzana.

Wat is het grootste voordeel van de body rock is voor mij?

Het grootste voordeel is de korte periode van tijd is voor mij. De meeste Trainingen zijn tussen 10-15 minuten lang. Dit is ruim voldoende om de stofwisseling in de juiste stemming. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over de vraag of dit kan werken. Maar ik kan jullie nu vertellen: Ja, het werkt! 4% de vermindering van lichaamsvet in 3 maanden. Dat is het equivalent van mijn gewicht van ongeveer 2 kilo vet! Het is daarom minder op de duur van de sportieve activiteit, maar meer om de intensiteit. De korte Workouts kunnen groot zijn in elke levensstijl, zonder de noodzaak om opnieuw uit het huis, al is het maar een keer in de avond. Korte sport kleding, Training uit de tijd, de Timer instellen en gaan. u kunt Vervolgens 15-20 minuten later, weer op de Bank gaan zitten en zijn trots op je!

Volgens wat Workouts train ik?

Voor het tellen van de body rock Trainingen, heb ik alle Trainingen, de body rock.tv-pagina zelf de nieuwe Trainingen (ZWOW s) van Zuzana Licht naar je Youtube-Kanaal en, natuurlijk, mijn eigen creaties, vraag ik me af naar smaak. Tot nu toe heb ik gemaakt heb, denk ik, nauwelijks een Training van twee keer. Ik ben op zoek naar mij in plaats van elke Keer een leuke Training van te maken, die een beroep op mij, of mij in de Oefeningen. In de laatste, ik ben erg creatief. Nu weet ik dat de Oefeningen goed en het is gemakkelijk voor mij om het maken van een nieuwe oefening volgorde. Het type van de Trainingen die ik doe, zijn verschillend. Soms zijn er klassieke interval Trainingen (50 seconden, 10 seconden Pauze, etc.), er zijn Uitdagingen (vaste ronde of oefening, het aantal op tijd), of soms is eerlijk, ik heb helemaal geen tijd, maar aan de macht mij door middel van de Oefeningen.

Wat is de body rock voor mij?

  • Uitdaging
  • Leuk
  • Motivatie door middel van succes
  • Tijd besparing
  • een full-body wapen 😉

Ja, precies. Een full-body wapen, want ik kan met deze effectieve Training voor het hele lichaam. Maar nu merk ik het weer. Vanaf het midden van juni, dan zet ik mijn Training werkdruk een beetje, want ik heb gemolken deze fucking job-tijdens en na onze Mallorca vakantie met de voedsel-en niet bijzonder actief in de sport. Maar zodra ik wiegde 2 weken, als ik zie nu weer de positieve veranderingen in mijn buik en beseffen dat de broek zitten beter.

De Body rock werkt gewoon voor mij!!! Vooral als ik eet redelijk schoon!

Wat zijn uw ervaringen met de body rock? Je zal in staat zijn om te bereiken soortgelijke successen? Of heb je begon misschien?

Happy Rock!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie