Een paar maanden geleden heb ik jullie een klein kijkje “achter de Schermen” – het was alsof mijn recepten. Vandaag heb ik een vervolg voor u: ik zal u precies laten zien waar mijn recepten zijn, en neem u in mijn keuken. Ik hou van dit soort inzicht en hoop dat je ervan geniet! 🙂 Maakt u een kleine zondvloed van beelden, focus – hier gaan we:
De keuken is een duurzaam geproduceerd (en Duitsland) next125 keuken van Schüller. Een paar Details zal ik vertrekken naar verandering, bijvoorbeeld, de afzuigkap. De tafel is op maat gemaakt, weegt 200 kg en was in zijn vorige leven in een roemeens klooster. De stoelen zijn klassieke Eames Stoelen van Vitra (met de voeten in het donker ahorn).
Ook in vele andere Plaatsen in de keuken, ik aandacht besteden aan duurzaamheid: ik probeer in ieder geval sinds de Ecover-Evenement in het laatste jaar, mijn plastic stoeprand verbruik (dat is, helaas, niet zo gemakkelijk). We hebben gevist in het Geval van de plastic uit de Amsterdamse grachten, en waren bang van hoeveel plastic er rond te zweven. Het reinigingsmiddel hieronder is het resultaat van onze actie:
Mijn absolute favoriet glazen van Spiegelau en Nachtmann karaf door de WMF, patroon*.
Spruiten glas van GEFU
Ik hou van de producten van raw aarde, zoals dit koekblik*, die ik gebruik voor de opslag van knoflook en uien. De producten zijn vervaardigd uit bamboe en Maïs.
Twee van mijn belangrijkste en meest favoriete keuken apparatuur – de Vitamix Pro 750* en mijn citruspers van het merk nieuwe HH-DBE11*.
Een klein deel van mijn spice collectie – ik heb nog een hele lade vol van 😉 reizen, ik kopen kruiden en kruidenmixen, zoals de “Sal de Ibiza” op de links aan de onderkant van de afbeelding, in aanvulling, een kruid, troebel mengsel van Olie en Azijn” uit België, naast hibiscus-zout van Ibiza en zwart zout uit Hawaï, evenals kruiden mengsels van Mallorca…
Ik hoop dat het zo weinig inzicht u allen graag!