Mijn innerlijke waaier: Hoe maak ik me vrij van hem

Ik ben er vrij zeker van dat de meeste van u hebben al van hem kennen. Hij is de “gemiddelde” stem in ons, dat maakt ons elke dag of alleen in bepaalde situaties, het leven moeilijk voor u drijft ons om meer snelheid en haast in het dagelijks leven.

In mijn leven mijn innerlijke waaier levert – dank God – alleen op bepaalde dagen. Maar dan is hij erg ongemakkelijk! Zijn boodschappen van pijn, omdat hij aan mij in die dagen, als ik al in een staat van drukte en me gestrest voelen. Als hij zou, in deze zin, hij is precies op deze momenten naar voren en legt een schop op de top. Als de innerlijke waaier loopt hij een pony mij tarieven van de oren, zoals “Waarom heb je dat gedaan?” “Dit, dit en dat is wat je wilde doen!” of “Vergeet niet deze belangrijke zaak!”. Alsof dat nog niet genoeg was, hij leidt mij in het bijzijn van de ogen, wat heb ik niet alles gedaan. Zo toont hij mij dat ik zijn nog niet klaar met mijn taken in de Taak volledig, ik wilde per se, nee, hij leidt mij nog, dat ik wilde reinigen van raam, mijn pakket nog niet hebben gebracht aan u door de Post, sinds 2 dagen is er….Oh, en de planten hebben water nodig opnieuw. Het zou mij bericht, maar voor de dagen…. HALLO, MIJN INNERLIJKE WAAIER!

Als ik mijn innerlijke waaier eerder heeft gemaakt

Eerder, hij heeft mij gedwongen om zorgvuldig deze dagen in de knie. Ik moet voorzichtig zijn gedrag nog meer hectiek, zoals ik al verhandeld, en ik ben als een opgeschrikte kip volledig zonder kop door het gebied liep naar zijn dictaat zo eerlijk mogelijk, en mij – naast mijn Verpakt dag – de dingen die zijn binnengedrongen in mijn binnenste waaier in een keer. GEEN KANS! Ik heb nooit uitgewerkt, om meer als hem in deze dagen, en om voor mij te zorgen “snel”. In de avond was ik verdrietig en gespannen uit naar het bed.

Ondertussen ben ik – dank God – te worden slimmer, en weten van tevoren als mijn innerlijke waaier gebeurt op het podium. Deze Morgen is een dag begon het opnieuw. Ik wist, na mijn grote Redesign van het project bleef een deel van de taken heel eenvoudig, de catch up-to me nu, natuurlijk. Dit is ontwaakt mijn innerlijke waaier en hij wilde opnieuw ontstaan. Hij had al bracht de lucht, en het is de eerste paar zinnen à la “De, de, de u… En het beste voor ALLE VANDAAG!”. Als ik dreef hem met een Glimlach. “Nee,” was mijn antwoord. De pen voor de Verf van mijn mijl lange to-do lijst had ik al in de Hand, maar ik leg het weg rustig door, en zei weer: “nee.” Mijn innerlijke chauffeur was zichtbaar geïrriteerd. De reden waarom ik zei “nee”?!

Wat drijft de interne waaier?

Ik zei vanmorgen “nee” aan hem, omdat ik wist dat ik het kon hem hoe dan ook vandaag niets goed, zelfs als ik zou zorgen voor de 20 “vandaag en een’ to-do ‘ s. Aan de andere kant begrijp ik vandaag de dag, wat mijn innerlijke waaier, met de drukte, en doen eigenlijk willen zeggen. Hij is, in feite, in waarheid, een aardige man die wil om mij te vertellen, in principe, net een belangrijke boodschap: “Hey, ik ben bang dat je niet je leven beheersen. Ik ben bang dat je bent vergeten iets belangrijks. Ik ben bang dat je iets gemist Belangrijk….Ik ben bang van.” Punt. Meer is het niet.

De innerlijke waaier is bekend bij ons allemaal. Hij heeft veel verschillende gezichten, afhankelijk van wat is onze persoonlijke probleem met hem. In de psychologie, 5 verschillende waaier kunnen worden onderscheiden. Hun boodschappen zijn:

  • Wees sterk!
  • Was perfect!
  • Doe het goed!
  • Schiet op!
  • Strikt je meer en meer!

Het kan echter ook voorkomen in gemengde vormen, en onze persoonlijke innerlijke waaier, een persoon het gezicht, de macht om hem harder. Echter, geen kwestie wat uw innerlijke waaier die je ontmoet, of hij is een perfectionist, get over je heeft vastgelegd of als hij vermaande, je harder proberen. Het diep op de bodem van het innerlijke van de waaier en hetzelfde motief achter: angst. Angst om niet goed genoeg was. Bang om het niet kan doen. Bang om iets missen in het leven. Angst voor afwijzing door anderen. Of bang om afhankelijk te zijn en om gekwetst te worden.

Hoe maak ik mezelf van mijn innerlijke bestuurder gratis

Aangezien ik heb begrepen in de laatste paar jaar, dit is precies het principe van de angst, ik kan het gezicht van mijn innerlijke waaier anders. Op voorwaarde, natuurlijk, dat realiseer ik me, toen hij aan het werk is en de teugels van mijn actie te nemen.

Als me – zoals vanmorgen – bewust van is dat de binnenkant van de waaier, een deel van mij dat is eigenlijk alleen angst, dan een diepe medeleven stelt in plotseling in mij. Dan kan ik alleen maar reageren liefdevol te haasten in plaats van zelf te rijden. En deze liefhebbende Daad van een liefdevolle “nee”. Het is een “nee,” zijn angst voor meer voedsel, want als ik zou volgen, zijn drive, ik zal bewijzen dat hij het opnieuw en opnieuw, en opnieuw, ik haar lange to-do lijst zelf niet kon doen als een Superwoman. Met mijn liefdevolle “nee,” ik afleiden hem in een andere richting. Ik vertel hem dat ik zorg waarborgen wordt alles wat hij zegt voor mij. Ik laat mij MIJN tijd. Ik ben het doen op de manier waarop het gaat om mij. Ik zal beginnen met de echt urgente dingen vandaag de dag, en de andere schrijf me in voor vrede en voor morgen, de dag na morgen, de volgende dag, en de rest van de dag. Ik doe elke dag een beetje en hem laten zien dat, Ja, ik heb het behandelen van mijn leven en dat ik niets belangrijks te missen en vergeten. Ik ben zelfs beter dan hij had gedacht, want ik ben ook nog steeds goed met me en NIET als een opgeschrikte kip door het gebied!

Op dit punt, ik denk dat opnieuw en opnieuw om een zin leerde ik enkele jaren geleden van mijn eerste baas: “Als je in een haast bent, ga langzaam.” Op het moment heb ik niet begrijpen de betekenis van deze zin, echt, of niet op waarde geschat. Vandaag en vooral deze Ochtend dacht ik liefdevol van een zin, en het me gewoon in Maxim. Ik ben een ontspannen begin van de dag, nam ik vandaag naar de echt belangrijke dingen en hadden nu nog meer tijd om deze Post te schrijven met deze, hopelijk, een inspirerend verhaal voor je. Mijn innerlijke waaier van zuchtte opgelucht en met een tevreden Glimlach en weer inslapen. Tot de volgende Keer!

Geef een reactie