Kitesurf-professional, Elias Ouahmid in het Gesprek Met een goede voorbereiding het kitesurfen Marathon, Coast-2-Coast masters

In slechts een paar dagen! De Coast 2 Coast kitesurfen Marathon is direct voor de deur. De verwachting en spanning van de deelnemers stijgt langzaam. Ik zal op deze komende zaterdag en met hen koorts. Maar eerst wilde ik weten van een professionele kiters en toekomstige Coast 2 Coast deelnemers, als hij zich voorbereidt voor deze uitdaging en wat we normies van hem. Ik ben trots op Gerolsteiner een van de Jongste voor een Interview gewonnen. Elias Ouahmid is een natuurtalent. Hij is pas 16 jaar oud, beveiligde begin 2015 in de duitse kampioen in de Junior klasse U19. Ongelooflijk succesvolle en zeer professioneel voor zijn leeftijd. Geweldig!

Elias Ouahmid im Interview auf EAT TRAIN LOVE

Kristin: Sinds vliegeren? En hoe kwam je kite?

Elias: ik was geboeid door de neiging van mijn vader, van kinds af aan, watersport. Ik kon niet wachten om eindelijk leren vliegeren, maar als een kind, was ik nog steeds te makkelijk. Met bijna 10 jaar, ik heb geleerd de kite van mijn vader in zijn geboorteland Marokko. Eerst hebben we geoefend om de controle van de Kite en na een paar dagen de Raad van bestuur is toegevoegd. Vanaf dat moment, ik was een echte ruiter. Vandaag heb ik de kite bijna elke dag op de Rottachsee in de Allgäu, in de buurt van mijn woonplaats. Maar ik vind ook weer op de noordzee en de Baltische zee en de Middellandse zee. Mijn absolute favoriete plek is, en blijft, in Dakhla Marokko. Daar vlieg ik zo vaak gaat – uit te Oefenen. En mijn droom wereld is zeker nog in Hawaï en de Filippijnen.

Kristin: Je bent nog erg jong en mix de kitesurf scene. Wat bedoel je over het vliegeren? Hoe werk je? En wat zijn uw persoonlijke succesfactoren?

Elias: ik denk dat ik de factoren in de twee Belangrijkste “succes”. Voor een, ik heb leuke vliegeren! Het is voor mij een enorm plezier om te trainen tijdens de week dagelijks 1,5 tot 2 uur en in het weekend van 6 tot 7 uur per dag tot zonsondergang. Ik geniet van de vrijheid tijdens de Training op het water en hebben altijd vliegeren in de stemming om. Op de andere, ik hou van Nieuwe dingen leren en vinden het leuk om mezelf constant verbeteren. Maakt niet uit, of in het geval van sprongen, de Cursus of elders. Daarom ga ik naar veel wedstrijden omdat ik altijd iets te leren van andere renners. Alleen, dat zie ik als een succes! En natuurlijk ben ik ook, natuurlijk, ver van de anderen in de TOP 10. 😉

Kristin: Het kitesurfen Marathon, Coast 2 Coast is al snel voor de deur. Hoe kwam je op het idee, gewoon om deze uitdaging aan te gaan? Bent u de kite al een keer 40 kilometer aan een stuk?

Elias: De Coast-2-Coast-kite-surfen-Marathon is de droom van veel goede kiters. Het is gewoon een grote uitdaging is, moet het bijhouden van het stuk te worden en met andere omstandigheden, zoals de open zee, de mogelijk grote golven, of de dichtheid van een bewegend veld van concurrenten worden geconfronteerd. Maar het irriteert mij al sinds 2 jaar. Zo ver was ik te jong, maar dit jaar kan ik deelnemen eindelijk. Mijn langste race track zijn tot dusver 21 km in Egypte. Deze wedstrijd heb ik zelfs gewonnen. Daarom heb ik ook voor de kite-surfen Marathon, het doel om in de TOP 20, en het voltooien van de cursus is zeker in een tijd onder de 2 uur. Maar het Belangrijkste is natuurlijk aan te komen in een stuk!

Kristin: Hoe bereid je je specifiek voor het kitesurfen Marathon?

Elias: ik ben niet in elke Competitie zo ver, de 40 km in 2 zetten de kite, maar in mijn Opleiding heb ik legde de baan met zelfs onbewust. Daarom geloof ik, dat ik ben gaan maken van de overeenkomst op afstand. Het is echter een moeilijke Wedstrijd dat vraagt veel kracht en ook de weersomstandigheden is. Ik train in de weken voorafgaand aan het kitesurfen Marathon zeker weer netjes mijn been en arm spieren. Ook ben ik actief als een training van het uithoudingsvermogen elke Ochtend. De vlieger zelf train ik bijna elke dag.

Elias Ouahmid beim Kiten

Kristin: In het geval van professionele atleten, alleen de sportieve Opleiding tellen niet mee. Ook de voeding en de mentale voorbereiding spelen een grote rol. Hoe voert u? Wat moet je eten/ drinken in het algemeen, of in de voorkant van zo ‘ n Wedstrijd? En als je af te stemmen op je mentaal voor?

Elias: ik kijk best goed op mijn voeding en probeer het eten van een evenwichtige manier, zodat mijn lichaam krijgt veel macht. Eiwitten en koolhydraten zijn hier erg belangrijk. Ook drink ik meestal een fles water. Op de race dag ga ik in de ochtend, meestal een kleine voeren en u van het Ontbijt dan een beetje. De meeste wedstrijden beginnen rond lunch tijd. Een, twee uur voor de race, ik heb niet alleen eten, een paar bananen en een Appel te klagen naar mijn lichaam onnodig. Ik drink ook voldoende water, want het krijgt van mij een stuk beter dan Isodrinks en suikerhoudende dranken. Onmiddellijk voorafgaand aan de Start ga ik naar de mentale voorbereiding. Ik luister graag muziek, oefening mezelf in concentratie, en geef me 30 minuten van de vrede. Dus ik verzamel al mijn krachten voor de komende Wedstrijd.

De Coast 2 Coast ik ben van plan om hetzelfde te doen. Ik denk dat ik alle vereisten om te gaan met de Marathon met succes. Ik kijk echt uit naar de Uitdaging!

Dank je voor het inzicht in je leven als een professionele Kiter, en in uw voorbereiding en de complete voorbereiding voor het kitesurfen Marathon, Elias!

Ik vind het prachtig hoe een holistische Elias Ouahmid op de uitdaging voorbereid. Met hem vliegeren niet tellen, maar hij weet het al het belang van een goede, gevarieerde voeding en geestelijke voorbereiding. Sinds ik ben uitgenodigd door de betalende partner Gerolsteiner tot het Evenement, heeft belanghebbende me natuurlijk ook zijn mening over het Drankje. Natuurlijk water vindt Elias als de beste vloeibare bron van energie en zelfs op de dagen van de mededinging niet van toepassing op de typische isotone dranken, die worden vaak aangeboden bij sportieve evenementen van allerlei aard, maar blijft in het heldere water. Ik omgaan in het dagelijks leven en tijdens mijn fitness training. In mijn buik alleen zuiver water en thee bijna komen, en in voldoende hoeveelheid.

Water in voldoende hoeveelheid, het zal zeker op Fehmarn. De open zee is al te wachten voor de bijna 600 deelnemers, evenals de aankomst publiek. Laat ons het sympathische Elias samen dan ETEN TREIN LIEFDE Team met een sterke duim op, dus hij is het rijden van de Coast 2 Coast uitstekende, meesters en misschien zelfs ver vooruit op de rest.

Ik ga op 19. September rapporten voor Gerolsteiner live on-site via mijn Social Media kanalen Facebook, Instagram en Twitter, en misschien zal ik voldoen aan zelfs de ene of de andere van op het strand?!

Gerolsteiner und das Kiten

Geef een reactie