Karma-snel – in De andere gewoon te worden

Vandaag begint de veertigdagentijd en in de laatste dagen, een vraag: “En sloeg me van alle kanten? Wat heb je voor de vasten?” Mijn eerste gedachte was: “Niets.” Maar hoe meer ik vroeg, hoe meer ik er over nadacht, als er iets is dat ik zou eigenlijk graag in de komende 40 dagen, tot Pasen. Voor mij de klassiekers zoals het zich onthouden van Snoep, alcohol kwam eerst, enz., maar op een of andere manier deze projecten zijn op dit moment geen aantrekkingskracht voor mij. Ik wilde iets met een beetje meer – wij noemen het – betekenis achter. Iets Meer Diepgaande!

Karma-Fasten

Gisteren kwam naar me ineens iets in het hoofd, ik wil om terug te keren naar de bijna terug (bij voorkeur een Algemeen): ik ga het bijna tijd om na te denken over andere mensen slecht en te vertellen, maar laat de mensen in mijn omgeving gewoon zo, zoals je bent.

De geluiden zijn nu zo hoogdravend en als ik lopen meestal alleen lästernd door de wereld. Nee, ik zou niet zeggen dat dat over mij. Maar het zijn de kleine dingen die gebeuren voor ieder van ons onbewust en voor mij persoonlijk is het gewoon de laatste tijd. Weet u, de bestuurder in de ochtend op weg naar het werk, de opgehangen voor de tweede Keer hun auto bij het stoplicht? Of de collega ‘ s op kantoor die geen kleding stijl, en het is altijd vet om je voet? Of hoe zit het met de caissière in de supermarkt, die heeft ook de langste wachtrij van de rest? Oh Ja, deze mensen weten we allemaal! En het kan niet dezelfde mensen…Vreemd of?

Het is eerder onze negatieve gedachten over deze mensen zorgen ervoor dat wat we zien in hen. Het was de man aan de kassa of de office-Nerd met de bad hair! En dit is de reden waarom ik wil deze negatieve gedachten en snel! Eigenlijk zou ik graag nog verder te gaan. Als bijvoorbeeld een “taboe”gedachten komen in mij – en u in het begin met security – ik wil om ze te vervangen door positieve gedachten. Dus kon ik het mij vraagt, bijvoorbeeld:

  • Zoals voelt, de vrouw opgehangen aan de lichten van uw auto voor de tweede Keer?
  • Wat is de collega met de slechte stijl van kleding voor warme, warme ogen?
  • En ik zal maken, dat de caissière in de supermarkt, misschien gewoon geen fout en werkt zo langzaam?

Zoals ik al zei een vriend van dit idee, hij bedacht spontaan gebruikt de term “Karma-vasten”. Ik moest grinniken eens, maar hoe meer ik er over nadacht, hoe meer geschikt vond ik deze snel Motto. Want Karma is het Geloof in de wet van oorzaak en gevolg. Als we het Goed doen, en verzamelen we de goede Karma dat tot ons komt later. Laden We onszelf met een negatieve Karma, omdat we het hebben over andere mensen slecht, enz., dan is dit terug zal komen naar ons. Dit klinkt natuurlijk heel spiritueel. Maar ik geloof, heel eenvoudig om het fenomeen van charisma. Namelijk, dat we uitstralen onze negatieve gedachten die we de Haven in het geheim of achter hun handen, Express, en ook aan de betrokken personen. En dat is precies wat zij voelen en reageren, op zijn beurt, op ons. Karma, baby! 🙂

En de vraag die ik me stel ook: het Is eigenlijk beter als ik ben boos over andere mensen, je aan het lachen enz.? We treden vaak op zo impulsief en niet beseffen dat we in een spiraal van negatieve gedachten. Ik boos, bijvoorbeeld een collega, ik kan waarnemen op een bepaald punt, niets Positief over haar. Maar uiteindelijk is het ME zo slecht…niet noodzakelijkerwijs de collega!

Ik was onder de indruk van deze lijn van denken. En dus ga ik proberen in de komende 40 dagen, de Karma-snel! Helemaal voor mezelf. De andere kan gewoon zijn zoals ze zijn. En ik zie wel hoe het gaat voor mij dan…ik ben enthousiast! Als een kleine “teaser”, lees ik het weer, “Mieses Karma” van David Safier. Ik hou van het boek! Hopelijk ben ik niet van plan om de ant… 😉

Wat denk je van het vasten? Heb je ook een snel Motto voor de periode tot Pasen?

Geef een reactie