Je omgeving: wat zijn de 5 mensen die je de meeste tijd doorbrengen?

“Je bent het gemiddelde van de 5 mensen die je de meeste tijd doorbrengen.” Als ik lees deze zin een paar jaar geleden voor de eerste Keer in onze omgeving, luisterde ik gooide een ruwe uitstraling naar mijn familie en vrienden, en knikte binnen. Al past! Ik heb geweldige ouders en oude vrienden, met wie ik ook graag tijd doorbrengen. Ik ben in orde met hen. Er is geen reden om een kijkje te nemen. Ik ben dol op het gemiddelde van de 5 mensen met wie ik het grootste deel van mijn tijd.

De tweede Keer dat ik het hoorde deze woorden op een Seminar, als het gaat om het onderwerp van “Onze omgeving” was. Ik was in een totaal andere situatie in het leven en staan op de sprong te wagen mij in de part-time baan in orde te wijden aan mijn hart project – Blog – meer tijd en energie, en mij voor de eerste keer als zelfstandige ondernemer. Het is het Moment waarop mijn Blog is in mijn hoofd meer dan een Hobby en ik was intensief op zoek naar Input, de uitwisseling en de oriëntatie.

Mijn tweede ontmoeting opende mijn ogen

Deze Tijd, de zin viel me heel anders. Hij klonk schel in mijn oren, alle van een plotselinge ik keek op mijn 5-persoon-omgeving met andere ogen. Niemand in mijn familie en vriendenkring was zelfstandigen, laat staan in een soort van Online Business. Ook mijn collega ‘ s hadden geen ervaring in dit verband. Er waren geen schrijvers, geen journalisten, geen Bussen, geen voedings-deskundigen,…kortom niemand met wie ik kon ruil voor dit, serieus. Dit zette me aan het denken, en onmiddellijk tot mijn instinctieve zoektocht naar andere mensen in mijn leven. Ik groeide op in een groot gebied van een leven in een nieuwe richting en daar was het volkomen begrijpelijk, dat wilde ik in goed gezelschap.

Hoe ik mijn omgeving stuk voor stuk veranderd

Dus ik ging op zoek naar sympathieke, liefdevolle en inspirerende mensen die op mijn golflengte en hun uitwisseling voor mij en voor u nuttig kan zijn. Stap voor stap ging ik. En hoe meer ik vertelde mijn wens voor het nieuwe Verbindingen, de meer interessante bijeenkomsten plaatsgevonden in mijn leven. Ik ontmoette andere bloggers en bloggers elkaar beter leren kennen. We zijn overeengekomen om te ontmoeten voor een regelmatige uitwisseling van Skype of telefoon Sessies. Ik leerde Coaches en trainers weten, de gaven zijn al een serie van Yoga Retraites, uw eigen dag-workshop of seminar. Zelfs in mijn Werk, mensen werden plotseling op mij wilde ruilen met mij, en hun Inbreng is even waardevol. Mijn laatste actie in deze richting is de oprichting van een kleine succesvol team, naar het voorbeeld van Barbara Sher was om te werken in een vaste groep van zelf-realisatie van onze individuele dromen over een langere periode van tijd. We zijn net begonnen, maar onze eerste succesvolle Bijeenkomst van het team was erg inspirerend. Ook besloot ik in het voorjaar dat het tijd was voor mij, met een Coach aan mijn professionele problemen verder op te blazen sommige van mijn blokkades en om nog meer duidelijkheid voor mij, waar mijn reis als een zelfstandig ondernemer voor de komende 5 jaar te gaan.

Hoe werkt mijn directe omgeving is het vandaag? Met welke van de 5 mensen waar ik de meeste tijd doorbrengen?

Als ik vraag me nu de vraag, is mijn antwoord een beetje anders dan 1 of 2 jaar. Ik gun me een hoop tijd voor mijn exchange, zoeken bewust van het contact met inspirerende mensen die al zijn waar ik ben op weg, of op een soortgelijke reis en ik hebben gewerkt voor verscheidene maanden met mijn Coach. Alles voelt enorm goed en heeft mij enorm stappen naar voren, zodat ik terug de tijd geïnvesteerd in mijn nieuwe omgeving voor een lange tijd. Mijn gemiddelde is veranderd in de richting van hoe ik wou dat het voor mij, en dus ook, stuk voor stuk, mijn resultaten van de Positieve.

Dat is, nu ik hebt vervangen van mijn familie en vrienden, “” of ik met je aan?

Nee, helemaal niet. Het betekent dat Sloeg ik mijn tijden voor contacten, enz. goed, anders hebben verspreid, en met mijn Liefde nauwelijks op Professionele spreken, omdat ik zou willen dat, wat ik graag praten, realiseer me nu met andere mensen houden de onderdelen die ook in het proces van hun professionele dromen. Als ik had het nu om 5 mensen te delen munten, zou ik zeggen dat Met 3 personen het gaat om professionele uitwisseling met 2 mensen die ik spreek over God, de wereld, en het Alledaagse.

Wat zijn de mensen met wie je de meeste tijd doorbrengen? Wat is uw omgeving?

Nu dat u weet dat mijn manier om mijn omgeving, ik wil gooi je de vraag, want het is absoluut de moeite waard om te gaan met. Voor je allereerst neem een stuk papier en de 5 mensen of 5 mensen schrijven deelt met haar de meeste van de tijd. Denk niet alleen van de mensen met wie je je tijd wil doorbrengen, maar ook in uw omgeving, de tijd is belangrijk voor u, zoals uw collega ‘ s op kantoor, in uw carpoolen naar het Werk of voor uw team een opleiding. Als er 5 mensen bij elkaar, sluit dan de ogen en voelt zich goed in u, of het nu uw omgeving voelt het up-to-date, consistent, of bij u ook het verlangen naar verandering is voelbaar.

Is de verandering actief te worden!

Als je niet 100% tevreden bent met uw omgeving, dan is de persoon/ personen die u van de aandelen, waarmee het geen of minder tijd niet wil besteden, want ze doen je echt goed. Net zoals je gedachten laten dwalen en opschrijven welke mensen je graag meer tijd doorbrengen wilt, of u wilt ontmoeten, want het voelt echt goed. Volgens deze regeling uw verandering gaat stap voor stap en u schiep, de omgeving, en de Dromen die u in uw doelen en Wensen, alsmede in je Denken en Actie te ontwikkelen en door te groeien.

Laten we niet tegenslag ontmoedigd. Niet elke persoon die je inspirerend en spannend, Hetzelfde voelt in het contact met u en ook voor het verdiepen van de wens van uw exchange. Dit is volkomen normaal! De andere mensen onbewust hebben dezelfde behoefte om te creëren een omgeving die u van het hart doet het goed.

Ik kan bevestigen, maar als je begint om te gaan met je omgeving en de wil om te veranderen zeer duidelijk gevoeld, zal dan als bij toverslag, nieuwe contacten en zelfs uw bestaande relaties veranderen met de tijd. Voor mij, het is mij dus verre, en mijn reis gaat verder…

Geef een reactie