Hoe werkt mijn schone boodschappenlijstje van de laatste paar weken?

Nu ben ik bijna 3 weken te voeden mezelf grotendeels aan de Clean Eating concept.

Van mijn eerste schone dagen heb ik al gemeld. Ik heb nog steeds super goed met dit dieet (ik bijna willen zeggen: de manier van leven)! Ik eet elke 2-3 uur en voel me geweldig. In het bijzonder, op het werk voor mij is het makkelijker dan ik dacht. Ik bereid mij in te werken in de ochtend mijn Tupperbox met 2-3 maaltijden. Het zijn, bijvoorbeeld een zwart brood met Harzer kaas, een Appel en een paar amandelen. Deze maaltijden kan ik eten tijdens het werk en hebben bijna de indruk, alsof ik voortdurend Eten. In het bijzonder, ik kijk veel vezels, dus ik ben altijd verzadigd. In de avond kook ik voor mij vaak een beetje iets zoals een tomaat-feta kaas ovenschotel met zon tarwe. Zie je wel, het werkt goed voor mij!

Gemuesekorb

Echter, ik heb uw hulp nodig. In deze Post vandaag wil ik jullie voorstellen al mijn shopping-lijst de laatste paar weken en u vragen om aan te Vullen door uw spontane ideeën, speciale “treats” en absolute favoriete recepten (vergeet niet, ik ben geen chef-kok! *g*). Je kan het niet helpen dat ik alleen kopen constant Hetzelfde, en eten, en nog meer variatie in mijn dieet te krijgen.

Dan hier gaat:

Drankjes:

 • Mineraal water
 • Groene Thee
 • Kruiden thee
 • Kokosnoot water
 • warm water met limoen

Groenten:

 • Tomaat
 • Courgette
 • Komkommer
 • Wortel
 • Paprika ‘ s
 • groene bonen
 • Spinazie
 • Blad salades
 • Rucola
 • Zoete aardappel
 • Champignons

Fruit:

 • Ananas
 • Kiwi
 • Wijn van druiven
 • Apple
 • Oranje
 • Pruim
 • TK-bessen (misschien niet helemaal “schoon”.)
 • Lime
 • kant-en-klare fruitsalades

Zuivelproducten:

 • magere melk
 • Natuurlijke yoghurt
 • Boter melk
 • Stevia Yoghurt
 • Soja-Yoghurt
 • Mozzarella
 • Feta kaas
 • Pesto kaas (weinig vet en niet erg schoon, maar mijn favoriet)
 • Harzer Kaas
 • Philadelphia Balans

Graan producten:

 • Amarant
 • Havermout
 • Speltvlokken
 • 6-Granen Graan
 • Volkoren pasta
 • Kan Met Ebly Zon Tarwe
 • Zwart Volkoren Brood
 • Biologische Volkoren Knäckebröd

Noten:

 • Amandelen
 • Zonnebloempitten
 • Pijnboompitten
 • Lijnzaad

Vlees en co.:

 • In blokjes gesneden ham
 • Turkije vlees
 • Kip vlees
 • Lamsfilet
 • Eieren

Vissen:

 • Gerookte zalm
 • Zalm
 • Tonijn
 • Garnalen

Vetten:

 • Noot boter
 • Kokosnoot boter
 • Lijnzaad olie
 • Olijfolie
 • Boter
 • Groene Pesto

Andere:

 • Honing
 • Koffie, helaas met suiker 🙁
 • Proteïne poeder van het Lichaam het Beste

Ik hoop dat ik niet iets vergeten. Ik heb geschreven op slechts eenmaal zo spontaan. Als ik iets vergeet of als u denkt dat iets zo is, dan is het schrijven me rustig. 🙂

Ik kijk uit naar uw reacties! Dank u bij voorbaat!

Geef een reactie