Grote Kerst-Wedstrijd 2012

Vandaag is de 3e al. Het seizoen van de Advent. En Kerst staat bijna voor de deur.

Het is een tijd waarin we gedenken onze geliefden en als ik dacht aan mijn bloglezers. Ik ben blij dat mijn Schrijven vindt zo veel voordeel met je en dat je weer terug komen en weer op mijn Blog regelmatig lezen en van commentaar voorzien. Ik wil u van harte bedanken!

En hoe kon ik speel dit beter dan met een grote Christmas winst. Dankzij de grote sponsors, die ik u kan bieden diverse prijzen. De Kans is dus groot dat je wint iets leuks als een kerstcadeau. En we hebben allemaal ons Best, dat de winsten zal plaatsvinden in tijd.

1. Een pak nieuwe, biologisch fruit thee, “fornuis” van Imogti

%image_alt%

Imogti is een grote onderneming uit München, dat is, in het bijzonder, om hun heerlijke, hoge-kwaliteit Matcha thee. En niet te vergeten de roze olifant! Te bieden 😉 mijn grote vreugde, Imogti nu nog meer gecertificeerde biologische thee. Fornuis door Imogti is één van hen. En ik zelf kon het niet beschrijven beter: een tegelkachel door imogti op grote schaal gebruikt, met de heerlijke geur, de gezellige sfeer van een open haard vuur. Al na de eerste Kop die u niet wenst te geven deze koffie uit de handen, het risico van verslaving is dus ook in dit biologische fruit is erg hoog. Fornuis door imogti verwarmt je van Binnen naar buiten en dus ook de koudste en donkerste winter dagen snel voorbij. Ik heb meteen zin in dit thee is, is het dan?

2. Drie packs van heerlijke raw food Kerst confectie van zaailing

%image_alt%

Zaailing biedt u een waaier van natuurlijke voedingsmiddelen en de verwerking ervan. Van zaailing, ik mocht testen, bijvoorbeeld, de Green Star Elite juicer en meer. Nu de zaailing geschonken, is gelijk aan 3 pakketten van raw food Kerst confectie voor mijn wedstrijd. De confectie datums bevat, amandelen, cacao poeder, citroenschil, kaneel, kruidnagel, gember, nootmuskaat en kardemom, alleen goede ingrediënten. Hij is ook een veganistisch. Een schone Kerst kunt proeven…

3. Een pack van Goji bessen het bedrijf Nu3

%image_alt%

Nu3 is als leverancier van gezonde voedingsstoffen en van hoge kwaliteit voedingssupplementen bekend. Alle mogelijke voedsel in termen van sport, gezondheid, karakter en schoonheid zijn in de online shop. Voor mijn wedstrijd, Nu3 maakt de Goji bessen een pack van bessen voor u. Goji bessen zijn niet zeldzaam is als een van de beste voedsel in de wereld, want je bent een echte Superfood. Ze bevatten alle essentiële aminozuren, een Mega-dosis van Vitamine A, Vitamine C, Vitamine E, evenals aanzienlijke Vitamine B-waarden. Daarnaast worden Goji bessen door hun ongelooflijk hoge ijzergehalte, evenals hun specifieke sporenelementen Cocktail (bron). Deze wonder dat je moet berry dus zorg ervoor om het te proberen.

Nadat ik aan u voorgesteld de grote winsten, die ik u uitleggen hoe kun je nu winnen. Voor de wedstrijd, je moet alleen laat een reactie achter onder dit Bericht en ik antwoord op de volgende vraag:

Welke onderwerpen wilt u graag meer zelf-bewust te leven om te lezen?

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
  • Alle prijzen zijn op gelijke voet. Dat is, ik zal gebruik maken van de winnaars van de afzonderlijke producten aan de bestelling (thee, 3x Kerst zoetwaren, Goji-bessen).
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 19.12.2012 20: 00 uur. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting.
  • De thee zijn de bessen van imogti en de Goji bessen uit Nu3 en naar u worden verzonden. Dat gezegd hebbende, ik zal uw adresgegevens voor de verzending. De Kerst gebak van zaailing ik zal het schip direct aan de winnaar.

Op donderdag Ochtend maak ik de winnaar bekend in een Post aan de gelukkige winnaar en u via e-Mail rechtstreeks begeleidende brief. U moet mij dan je adres gegevens. Dus uw winst is al op vrijdag op de Post en komt in met een beetje geluk in de tijd op kerstavond. Als een kleine gift van Kerstmis. 🙂 Ik ben blij als veel van jullie deelnemen en ik ben al benieuwd om te zien wie de grote winst.

Liefde, Kristin

Geef een reactie