Groene koffie en Matcha in vergelijking

Matcha zal de meeste van jullie al bekend, in ieder geval sinds het was een paar jaar geleden voor de eerste keer Matcha Frappuccino bij Starbucks, is om te denken aan de grond groene thee althans in de grote steden – van elk Café. Ik heb Matcha* zelfs in kleinere steden, in de winkels en op de menu ‘ s om ontdekt te worden. Matcha is een echte Superfood, en ik stelde hem voor om u al hier.

Grüner Kaffee und Matcha im Vergleichlinks: groene koffie*, rechts: Matcha*

Nieuw, echter, kan het zijn dat sommige van u misschien van groene koffie. Koffie, we weten geroosterde van jet black (Espresso) tot licht bruin (Cappuccino), maar groen liever niet. Groene koffie om de ruwe koffie verwijst naar bonen die nog niet zijn geroosterd. Bent u een boon als geheel koffie in gemalen Vorm*, zoals capsules, of zelfs in zakjes. Ik besloot om de grond Vorm, en kan alleen maar adviseren niet om het resort te capsules en, meer algemeen, de Vinger van voedingssupplementen en een voorkeur voor natuurlijke voedsel.

Waarom heb ik kopen groene koffie? Groene koffie is de bedoeling om DE nieuwe, natuurlijke vermageringsdieet van het product – je kunt je niet voorstellen, maar dat dit de reden was waarom ik de groene koffie poeder gekocht 😉 in De ongebrande koffie wordt ook DE nieuwe Superfood. En iedereen die dit leest, weet hoe ik graag naar “uit” en voor mij tot nu toe onbekende voedsel.

Maar laten we beginnen bij het begin: Mijn eerste ontmoeting met mijn groene, gemalen koffie was iets van een verrassing. Ik verwacht een poeder dat is vergelijkbaar met groen als Matcha. Groene koffie gelijk groen poeder, dat was mijn gedachte. Maar verre van dat: Het poeder heeft een lichte groene tint en is bijna wit en is vrij makkelijk te Grijs. De geur vond ik ongemakkelijk, een beetje zuur, met gras begroeide en met een zeer lichte koffie opmerking. Na een korte periode van tijd is verstreken. Hoewel gebrande koffie niet meer ruikt, in mijn mening, is nog veel beter, maar niet zo erg als wanneer je voor het eerst Ruik ik de geur van de groene koffie nu. Niettemin, de smaak van Matcha te vertellen mij persoonlijk veel meer. De grazige Opmerking van de gemalen Groene thee smaakt me beter dan de nogal zure groene koffie. In Smoothies, echter, ik heb de groene koffie, maar nauwelijks de Matcha. De Groene koffie is ook een beetje milder van smaak dan Matcha.

Groene koffie bevat koolhydraten, eiwitten (met inbegrip van de 18 aminozuren), vetten, alsmede B-vitaminen en Vitamine C. Hij moet hebben, dankzij de aanwezige secundaire plantaardige stof chlorogeenzuur een positief effect op de bloedsuikerspiegel en de cellen te beschermen tegen vrije Radicalen. Daarnaast is het chlorogeenzuur is verantwoordelijk voor de groene koffie wordt beschouwd als “fat burner”, omdat de anti-oxidant wordt beweerd dat het stimuleren van de stofwisseling. Er zijn een paar studies om aan te tonen dat je kunt afvallen met behulp van groene koffie eigenlijk – de studies zijn echter controversieel.

Wanneer Matcha is anders hier, tal van studies tonen de positieve effecten op de gezondheid. Matcha is zoals EGCG (epigallocatechin gallate) – Een antioxidant die behoort tot de sub-groep (flavonoïden) polyfenolen en veel positieve effecten. Het moet, bijvoorbeeld, zijn anti-inflammatoire en hebben een positieve invloed op het cholesterolgehalte. Daarnaast Matcha Chlorofyl, eiwitten, Calcium, ijzer, kalium en vitamine A, B-vitaminen en Vitamine E en K.

Matcha bevat ook veel cafeïne en is een gezonde pick-me-up bekend. Het cafeïnegehalte van de groene koffie is misschien voor de een of andere nog interessanter: Hij is niet anders dan gebrande koffie, en is daarmee lager dan het cafeïnegehalte van Matcha. (Natuurlijk kan je gewoon schrijven over de ingrediënten en de effecten op de gezondheid van Matcha en groene koffie, hele boeken, wil ik je hier geef, maar alleen een kort Overzicht.)

Nadat ik getest heb, de groene koffie voor een paar maanden, het is mijn conclusie dat ik de stok met Matcha. Of een Kop van een goede, gebrande koffie drinken. Groene koffie is er niet van overtuigd me de smaak en de gezondheid van de voordelen opwegen tegen de, in mijn ogen, de Matcha* – althans volgens de huidige kennis. En ik de weg kwijt zijn, in de tijd die ik heb getest de groene koffie ook 😉 Nu ben ik benieuwd of groene koffie is in feite, HET nieuwe Superfood – ik geloof het niet.

Weet je van groene koffie? Zo Ja, wat voor ervaringen hebt u tot nu toe gemaakt?

 

Geef een reactie