Gemotiveerd om te Draaien: de juiste running kleding in de Winter

Deze Winter wil ik om het gemakkelijk te maken. Ik wil eigenlijk gaan door de Winter en niet in de voorkant van de eerste sub-zero temperaturen, de regenachtig weer of in de vroege duisternis weer verkleinen. Echter, in de laatste paar weken heb ik gevochten goed met mijn innerlijke varken-hond…. Aangezien het pakket van GORE RUNNING kwam op precies het juiste moment. Ik wilde testen dezelfde dingen buiten in weer en Wind, en ik miste een goede motivatie. Voor goede kleding maakt, vooral in de Winter zeer veel…

Wat running kleding is goed voor de Winter?

In het laatste jaar heb ik het belang van een warme, goed passende, maar niet benauwd running kleding leren waarderen. Omdat Hardlopen in de Winter is volledig anders dan in de zomer. Voor mij, het heeft lagen van een multi-Systeem functie van kleding is heel goed. Hierboven geef ik de voorkeur om te stoppen met een dunne Functie, dan is een lange mouwen shirt/trui, en ten slotte een wind – en waterdichte, maar ademende jas. Op de benen, draag ik een dikke sokken, warme, Strak, of zelfs een thermische broek zo goed als normaal uitgevoerd. En dat is niet alles! Het hoofd en de handen moeten vooral goed beschermd. Daarom adviseer ik een functie hoed of een hoofdband, een functionele doek om de hals, alsook speciale handschoenen voor hardlopers. Normale Winter accessoires, wol en co. doe het niet, helaas. Vooral als je niet te zweten, de vangst van die onderdelen op de kop, krabben aan de hals en op de handen gemakkelijk. Dit is echt ongemakkelijk! Als laatste moet je natuurlijk volgens de winter-proof hardloopschoenen. Trail schoenen met goed profiel en GORE-Tex items zijn mijn eerste keuze in de Winter.

Mijn favorieten voor het koude Seizoen

Mijn favoriete Winter running kleding is van het merk GORE RUNNING. Ja, de spullen (meestal met Windstopper, en GORE-TEX®) zijn echt te hoog geprijsd, maar mijn eerste Winter running outfit die ik heb opgedaan, verdomd lief. Het heeft deelgenomen aan de laatste Winter, elke drijfnat of slechte koud en beschermde me prima. Eindelijk geen koude handen, geen abgefrorenen Oren, en op hetzelfde moment is er geen accumulatie van warmte in het hoofd, of onder de jas. Eerder heb ik geprobeerd andere merken en was aangetrokken ofwel te koud of ik zweet, vooral onder mijn running jacks, zeer snel nat. Beide zijn niet goed! Als je gaat echt van mij, in de Winter, constante uitvoeren, moet in mijn ogen, hoge kwaliteit running kleding en is geadviseerd met GORE DRAAIT goed.

Laufen-in-der-kalten-Jahreszeit

In het geval van bepaalde vloeibare brandstof loopt, ik was in staat om de nieuwste running kleding van GORE RUNNING onder het vergrootglas. Hoewel het ontworpen is deze Keer meer op de natte weersomstandigheden, ik ben weer zeer onder de indruk van de hele Outfit. Vooral de ongelooflijk lichtgewicht GORE-TEX® regen jas heeft mij geïnspireerd zwaar. Ik heb gedragen ze nu voor elke run, met een bijbehorende t-shirt, en de wind en de regen dichtheid effect genoten. Een beetje vreemd op het eerste, maar in de tweede (-) lopen is een groot ding, de brede regen broek, onder de prima een strak Strak gedragen kan worden, zodat een dubbele bescherming tegen de kou en nat. Heel fantastisch ik denk dat – net als vorig jaar – de handschoenen zijn gemaakt van GORE RUNNING. U kunt gaan zitten op mijn kleine handen super warm perfect en kan ook worden gebruikt in de meeste van uw vrije tijd te dragen.

Laufbekleidung-für-den-Winter

Wat maakt naast functionaliteit in de Winter veel heldere kleuren. Niets zou worden in de Winter of als een grijze of zwarte running Outfit. Felle kleuren zijn mijn Motivatie te bevorderen, in ieder geval, en ik denk dat je op dezelfde manier voelen! De roze regenjas en de bijpassende hoofdband aan mijn smaak perfect! De warme, zwarte running Panty ‘ s als gekleurde broek in orde, maar in het geval van de running shirts zou ik graag dit jaar, als meer levendige kleuren. Felle kleuren zal uiteindelijk het vergroten van de zichtbaarheid zoals een hardloper!

En de juiste loopschoenen voor de Winter? Hier adviseer ik heel vaak, de Salomon speedcross 3 met en zonder GORE-TEX. Natuurlijk, een aanloop moet u voor het kopen van te maken analyse, maar ik kreeg ook veel positieve reacties op deze Schoen van je. Hij lijkt niet op mij een uitstekende service op een mijn loopt.

Die-richtige-Laufbekleidung-im-Winter

Hoewel ik ben nog steeds niet helemaal kunnen vinden, is een goede headtorch voor de winter loopt in het donker. U moet verlichten, niet verblinden en hinderen. Tijdens mijn lange loop op zondag, al ben ik niet afhankelijk op, maar zodra ik de week na het werk, een Run durven hit me, de duisternis, zeker, en ik heb om naast goede kleding voor mijn goede visie. Heb je aanbevelingen voor mij? Ik ben benieuwd naar uw ervaringen.

En nu, vanaf de buitenkant, en in het weekend in met een winters uitvoeren van usher!

Geef een reactie