Gegrilde Groene asperges met rozemarijn aardappelen en rode peper saus

Het was weer tijd voor een heerlijk Clean Eating recepten op ETEN TREIN LIEFDE, vond ik. Gezegd en gedaan! Welke groenten passen in een culinaire gewoon perfect in het voorjaar? Goed, de asperges! Ik leef – God zij dank – niet direct in een centraal gebied van teelt en asperges op dit moment op elke hoek van de boeren in de Regio te kopen. Ik ben vooral dol op eten van de Groene asperges, want dit smaakt zelfs meer aromatische, en vanuit mijn oogpunt, de verscheidenheid in de voorbereiding. Groene asperges, bijvoorbeeld, kan goed gegrild. Samen met jonge lente aardappelen en een eenvoudige, pikante saus gecombineerd, dit resulteert in een snelle kleurrijke Schoon het Eten van een maaltijd voor het hele gezin. Mijn Liefde het is heel goed!

De lente is op de proppen met een nieuwe Clean Eating gerecht: Gegrilde groene asperges met Mediterrane rozemarijn aardappelen en een pittige Paprika saus.

Ingrediënten voor 4 porties:

  • 1,5 kg jonge kleine aardappelen
  • 1 kg groene asperges (de dunnere balken)
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 Bosje Lente-Uitjes
  • 2 takjes verse rozemarijn (of gedroogde rozemarijn als een kruid)
  • 50 g Boter (of kokosolie)
  • 1 EETLEPEL Tamari Saus
  • om de smaak van Biefstuk kruiden mengen met Paprika, spaanse peper, peper, rook, zout, enz.
  • grof zeezout en gemalen peper

Voorbereiding van gegrilde Groene asperges, rozemarijn aardappelen en rode peper saus:

  • De jonge aardappelen wassen en schoon. De shell is het toegestaan om te blijven in het geval van verse, jonge aardappelen, graag. Elke aardappelen, ten minste kwartalen, en een kleine aardappel wedges. De aardappelpartjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, bestrooi totdat de aardappel kanten zijn goed geolied. Vervolgens de gewassen rozemarijn naalden fijn hakken en potato wedges. De oven voor op 160 graden convectie verwarm, en op ongeveer 45 minuten goudbruin.
  • Terwijl de rozemarijn aardappelen in de oven, de groenen, was de asperges, de taaie Uiteinden verwijderd en, afhankelijk van de lengte ten minste de helft worden teruggebracht. In Parallel met de lente-ui wassen en snijd ze in dunne ringen. De gehalveerde Asperges zet haar in een gecoate boor shell voor de Grill of in een ovenschaal voor uw oven. Het gaat net zo goed! De Asperges in met olijfolie, goede olie, de helft van de lente-ui ringen, in de Vorm en bestrooi met zeezout en peper. Vervolgens op het rooster in de grill shell visuele verwerking of in de ovenschaal voor ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven op 160 graden oven koken.
  • In de tussentijd, de twee varianten van de zoete Paprika ‘ s wassen en snijd ze in kleine blokjes. De Boter of kokosolie in een steelpan, verwarm de lente-ui ringen 1 tot 2 minuten in een pan en vervolgens de in blokjes gesneden paprika toevoegen en op een klein podium met de Tamari Saus voor een nog 8 minuten sudderen. Ondertussen, met de gewenste kruiden mix en breng op smaak.
  • De Groene asperges en aardappel wedges zijn gaar als ze licht goudbruin en zacht is. (Met het mes test!)
  • Alle ingrediënten direct op het bord en garneer met de peper saus en serveer. Gedaan!
  • Gegrillter-Grüner-Spargel-mit-Rosmarinkartoffeln Gegrillter-grüner-Spargel Gegrillter-Grüner-Spargel-Clean-Eating

    Deze lente-achtige Schoon Eten gerecht wordt bereid in een goed uur van verse, hoewel de voorbereidingstijd in de keuken, natuurlijk, is veel lager. De wedges, maar je moet wel je tijd in de oven, je kunt de cover handig voor op de tafel of gewoon om te Chatten met uw gasten. Door deze schoon voedsel geschikt is, vanuit mijn oogpunt is perfect voor uw volgende barbecue, bezoek, en toont zeer aantrekkelijk dat het grillen niet alleen uit vlees en vis. Groene asperges en jonge aardappelen, gaan op dezelfde manier en zijn een heerlijke variatie! Dus, mijn waarde, het weekend is alweer in aantocht en ook de lange Pinkster week-end. Het schreeuwt gewoon om na een nieuwe, schone grill experiment, is het niet?! 😉

    Geef een reactie