Het was weer tijd voor een heerlijk Clean Eating recepten op ETEN TREIN LIEFDE, vond ik. Gezegd en gedaan! Welke groenten passen in een culinaire gewoon perfect in het voorjaar? Goed, de asperges! Ik leef – God zij dank – niet direct in een centraal gebied van teelt en asperges op dit moment op elke hoek van de boeren in de Regio te kopen. Ik ben vooral dol op eten van de Groene asperges, want dit smaakt zelfs meer aromatische, en vanuit mijn oogpunt, de verscheidenheid in de voorbereiding. Groene asperges, bijvoorbeeld, kan goed gegrild. Samen met jonge lente aardappelen en een eenvoudige, pikante saus gecombineerd, dit resulteert in een snelle kleurrijke Schoon het Eten van een maaltijd voor het hele gezin. Mijn Liefde het is heel goed!
De lente is op de proppen met een nieuwe Clean Eating gerecht: Gegrilde groene asperges met Mediterrane rozemarijn aardappelen en een pittige Paprika saus.
Ingrediënten voor 4 porties:
- 1,5 kg jonge kleine aardappelen
- 1 kg groene asperges (de dunnere balken)
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 Bosje Lente-Uitjes
- 2 takjes verse rozemarijn (of gedroogde rozemarijn als een kruid)
- 50 g Boter (of kokosolie)
- 1 EETLEPEL Tamari Saus
- om de smaak van Biefstuk kruiden mengen met Paprika, spaanse peper, peper, rook, zout, enz.
- grof zeezout en gemalen peper
Voorbereiding van gegrilde Groene asperges, rozemarijn aardappelen en rode peper saus:
Deze lente-achtige Schoon Eten gerecht wordt bereid in een goed uur van verse, hoewel de voorbereidingstijd in de keuken, natuurlijk, is veel lager. De wedges, maar je moet wel je tijd in de oven, je kunt de cover handig voor op de tafel of gewoon om te Chatten met uw gasten. Door deze schoon voedsel geschikt is, vanuit mijn oogpunt is perfect voor uw volgende barbecue, bezoek, en toont zeer aantrekkelijk dat het grillen niet alleen uit vlees en vis. Groene asperges en jonge aardappelen, gaan op dezelfde manier en zijn een heerlijke variatie! Dus, mijn waarde, het weekend is alweer in aantocht en ook de lange Pinkster week-end. Het schreeuwt gewoon om na een nieuwe, schone grill experiment, is het niet?! 😉