#Fuckoff Henry – Janine ‘ s strijd tegen Non-Hodgkin-lymfoom

Soms moet je zeggen gewoon “FUCK” of in dit geval, “FUCK OFF”. Bijvoorbeeld, Henry. Wie is Henry, lees je verderop in het Interview dat ik had met Janine. Ik presenteer u vandaag een zeer sterke, stevige en inspirerende jonge vrouw, wij kunnen alle gesneden ons een segment. Op Janine ‘ s aandacht, ik was een paar maanden geleden, toen ze volgde me op Instagram. Al langer had ik het idee om te vragen Janine als ze wilden een Interview te doen. Maar als dit zo is, de tijd is altijd schaars. In augustus, op het juiste moment was het dan zover, als Janine voorgesteld om mij bij Radio Fritz in de lucht van de Trackback voor de categorie “Blogger privé”, wat ik moest zeggen dank je wel, natuurlijk. Ik ben erg blij dat u de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden tot in detail! Heel leuk om te lezen!

Janine_Fuck_off_HenryJanine, je Blog #fuckoff Henry. Wie bent u en, nog belangrijker, wie is Henry? Ik ben 33 jaar oud en woont in Berlijn. Henry is mijn Non-Hodgkin lymfoom (NHL), die begon in mei, 2013, onder mijn linker borst bot is merkbaar.

Wat maakte u naar uw verhaal op te schrijven en openbaar te maken? Wie wil je bereiken met je Blog? Na mijn chemotherapie ik begon op het Internet voor de juiste zeldzame vorm van kanker aan de NHL te onderzoeken en was op zoek naar gelijkgestemde mensen. De resultaten in het netwerk hebben gezaaid heel schaars, en de informatie was vooral het medische deel. Het was allemaal wel ok, maar de doelgroep is 60 plus en minder mij persoonlijk. Ik wilde met like-minded mensen uit te wisselen en te ver weg van onderwerpen zoals ‘ Welke medicatie heb je? En hoe slecht het voor je?” Ervaren spreken. Met een enorme lading van positieve gedachten, ging ik door de slechtste tijd van mijn leven en zou willen geven het symbolische hoofd ondersteuning in de Vorm van deze blog nu om verder te gaan. Daarom heb ik besloten om te gaan met Henry aan het Publiek en een andere manier met de behandeling van kanker. Omdat de communicatie en uitwisseling met elkaar in een dergelijke ziekte is zeer belangrijk.

Er is iets dat je door de kanker geleerd hebben? Hoe is uw leven veranderd door de diagnose? Oh Ja! Als je staat aan de afgrond, en alle van een plotselinge de onderkant van het horloge en op het laatste Moment weer op de veilige platform bereikt worden, wijzigt u het perspectief op de toekomst van het leven enorm toe. Ik heb alles draaide naar links, neem alles bewust was, ik ben ongelooflijk ontspannen en vertraagd. Ik aandacht aan mijn dieet en ik hebben veel tijd voor mij en dingen die zijn ontdekt, die me leuk. De heer Stress niet meer aan ik ben zeker van de deur en laat alleen aangenaam gasten in mijn huis. De ontmoeting met Henry heeft me aangemoedigd te veel belangen. Bijvoorbeeld, heb ik momenteel werkzaam ben steeds meer met het onderwerp van de typografie en van de kalligrafie en veel tijd in beslag nemen. Dit, onder andere, mijn laatste project FONRY is gemaakt.

Wat is dat toch met FONRY? De meeste vrouwen weten het: een nieuw leven, Een nieuw kapsel. De mijne is vrij gelijkaardig, alleen was er niets op mijn hoofd, mijn haar zou beginnen met iets. Daarom is de manier om de tatoeëerder. Na een kort overleg, daarna ging ik weer naar huis – zonder de Tattoo. Vrouwen die borstvoeding geven of mensen die antibiotica moet onthouden op dit moment van een tattoo. Maar waarom, vroeg ik me af, en begon het te onderzoeken. “Giftige materialen en auto verf Tattoo inkt ontdekt!” na een dergelijke Krantenkoppen mij doorgegeven vrij snel de vreugde van een vast beeld voor de eeuwigheid, en ik begon te kijken naar Alternatieven. Ik belandde al snel in de zogenaamde Nep-Tatoeages. De stick-op tatoeages meeste van jullie weten uit de tijd van de Bravo, maar er soms zijn deze motieven zijn ook in vrij en voor volwassenen. Helaas, de keuze is beperkt en dus heb ik besloten om het ontwerp van mijn eigen motieven. De FONRYs (de Naam is afgeleid van #fuckoff Henry) zijn vriendelijk voor de huid, niet-toxisch en worden geproduceerd in Duitsland volgens de duitse Cosmetische besluit (KVO). Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: mint, coral en black. U blijft up-to-5 dagen, kunt u deze eenvoudig verwijderen en www.FONRY.de beschikbaar 😉

U net gezegd dat je goed op te letten op uw voeding en op je Blog, ik heb gelezen dat u uw dieet plan helemaal binnenste buiten gekeerd. Wat heeft u veranderd? Dat is waar. Volgens het Motto “als je eenmaal kanker hebt, ga je naar hem toe in de toekomst uit de weg.” Ik eet voornamelijk alkalisch en de voorbereiding van elke dag zo veel mogelijk zelf en met verse groenten. Mijn boodschappen doe ik alleen in de gezondheid van voedsel winkels, en een wandeling door de boer markten. Ja, dat is vrij een beetje van geld. Als u zich er echter van bewust, dat deze investering betaalt in de holistische gezondheid, dan zijn alle van een plotselinge niets is te duur. Het is een conversie, maar het lichaam dankt het zeer snel. Mijn Algemene welzijn nauwelijks kan nog verder worden vergroot, en mijn huid is absoluut geweldig! We besteden zo veel geld op ongewenste en opslaan als een gek in wat we nemen. Hier moet dringend worden herzien. Ik kan alleen maar vragen aan je volgende aankoop zijn de volgende: “ware het niet voor dit product nog zonder de food industrie?” Als u JA antwoordt en inhoud van de opmerking op de achterkant van volledig juist, dit is de cruciale stap in de goede richting.

Ik kan schrijven! Wat heeft je geholpen om weer gezond? Veel rust en ontspanning. De tuin van mijn oma in Brandenburg, heeft me geholpen om heel het volume van de grote stad achter me. Ik ga regelmatig voor de sport, en ik heb terug te vinden met Yoga weer op mijn oude krachten. Ook het Schrijven en tekenen helpt me veel bij uit. En ook de vele mooie gesprekken met mijn familie en vrienden zijn een integraal onderdeel van de weg naar herstel.

Wat heb je gepland hebt voor je toekomst? Hoe zal het gaan om #fuckoff Henry? Oh, er zijn zo veel plannen 😉 Het meest belangrijk is voor mij om te overleven de komende vier jaar, zonder opnieuw kennis met Henry. Dan ben ik officieel kanker vrij, YEAH! Zolang het zal ook de Blog #fuckoff Henry. In oktober begin ik maar voor nu terug aan het werk als PR Freelancer en plan voor het komende jaar, een langere vakantie…

Lieve Janine, ik dank u dat u de tijd nam voor dit Interview en wensen u het Beste voor uw toekomst! De tekst raakte me heel erg en ik denk dat veel van de anderen die het lezen van deze lijnen, ook.

Geef een reactie