Fernanda Brandao ‘ s tips en Trucs voor de zomer figuur 2014

De PUMA Fitness Workshop in Frankfurt moest ik leren kennen, het plezier, de sympathieke Fernanda Brandao alleen persoonlijk, maar ook een begeleide GINGA-Training-uurs ervaring. En alle deelnemers al snel werd duidelijk dat Fernanda is echt fit! Ze heeft een heerlijk strak lichaam (vanuit je buik spieren, ik kudden, nog steeds), zonder onvrouwelijk uiterlijk. Maar met Training, kunt u niet komen om deze droom figuur. 80 procent dieet en alleen de Rest gaat naar de rekening van je gericht trainen. Het zegt ze!

Ik had de Kans, in iets meer detail te controleren, en ik heb uitgevoerd een Interview met haar, waarin ze gaf me haar beste tips en Trucs op weg naar de zomer figuur 2014 onthullen.

Fernanda-Brandao-Sommerfigur-2014

Kristin: De lente / zomer van 2014 is al bijna voor de deur. U bent al in een goede vorm. Wat zijn uw geheime tips voor ons voor een geweldige zomer lichaam?

Fernanda: ik heb mijn leven veel aan sport en ik stond ook veel op het podium. Ik ben gewend om te verbranden veel calorieën, bijna terloops. Maar, natuurlijk, realiseer ik me in de rustiger fasen, en hoe belangrijk het is om te zorgen voor voldoende beweging en de juiste voeding. Mijn theorie van de Voeding is onder het Motto “Je bent wat je eet”. Naast een intensieve Training, de vreugde en ook zichtbare resultaten, is het zeer belangrijk om het dieet. Alleen de resultaten zichtbaar zijn.

Mijn Geheime Tips:

 • Een paar dagen Detox-Kur (“Juicen”): uitsluitend van plantaardige sappen en heldere soepen te voeden
 • Na 18.30 uur op vast voedsel afzien
 • In de ochtend op een lege maag oefening
 • Kristin: Op weg naar een geweldige zomer figuur, staat er: 80% van het dieet. 20% sport. Wat zegt u? Welke voeding tips heb je voor ons?

  Fernanda: goede voeding is erg belangrijk. Een zeer eenvoudige regels geven ons doelen hier is een goed stukje dichter bij onze opleiding en de droom figuur. Ik geef de voorkeur groenten, bijvoorbeeld, hebben altijd fruit, fruit bevat van nature suikers. Tijdens de hoofdmaaltijden, ik niet langer mijn lichaam alle noodzakelijke voedingsstoffen, dus ik voel de behoefte tussen de maaltijden. Ik neem door ik-eiwit, bij voorkeur van plantaardige oorsprong – aan mij. Hier peulvruchten, paddenstoelen of noedels op bieden. Koolhydraten lijken te worden, hoofdzakelijk in de Vorm van volkoren producten, groenten, rijst of op mijn maaltijd plan. Hoge kwaliteit Vlas of olijfolie en Boter en vis om mij te voorzien van extra plantaardige en dierlijke vetten. Bovendien, Veel Drinken, alsook langzaam en met het genieten van de maaltijd.

  Kristin: We hebben elkaar ontmoet je op de PUMA Fitness Workshop als zeer levendige mensen, de afwisselende Training houdt. Met welke sport Kombi je denkt dat je op het moment de voorkeur aan te passen?

  Fernanda: in aanvulling op mijn zelf ontwikkelde programma, GINGA door Fernanda Brandao ®, geef ik de voorkeur om te springen van de klassieke krachttraining en touw.

  Kristin: Alleen al het praten van een Hoge Intensiteit Interval Training (HIIT) als de meest effectieve en snelste methode om spier-en tegelijkertijd vet verliezen. U hebt er al ervaringen mee? HIIT werkt echt zo goed?

  Fernanda: Ja, het werkt geweldig, met name om het bereiken van een hoog niveau van vetverbranding. Mijn fitness programma omvat interval training, omdat de Ginga-Mix, we werken met een vergelijkbaar principe. Vergelijkbaar met HIIT, we rijden de pols meer dan een Minuut met intense Oefeningen en snijd hem in halve Minuut langzamer Oefeningen (geen slaapstand). Het Goede ding over deze methode is de naverbranding, waarin veel energie wordt verbruikt. Omdat, hoe groter het verschil tussen onze hartslag en onze hartslag tijdens de Training, des te langer het lichaam neemt je terug naar een normale toestand.

  Kristin: Oh Ja, we hebben gemerkt tijdens de Training met u. Ik vond de uitwisseling tussen de intense fase en de herstelfase super. Vertel ons in het kort, wat is het bijzondere aan uw GINGA-Training.

  Fernanda: Ginga is de fundamentele stap van Capoeira, de traditionele Braziliaanse martial art. Zelfs als een kind, ben ik begonnen met Capoeira en probeert te integreren, sindsdien in mijn Trainingen. Naast de intensieve Brazilië Cardio en dansen Onderdelen getraind met mijn Training, het uithoudingsvermogen van de verschillende spiergroepen. Door het hoge aantal herhalingen, de afbeelding wordt versterkt gelijkmatig en de spieren prachtig omschreven. Muziek, ritme en sfeer, laat het ons vergeet het alledaagse leven, terwijl we de trein van lichaam en geest.

  Bedankt voor de geweldige Interview en voor je tips, lieve Fernanda! Ja, u kunt niet mis gaan met de zomer karakter van 2014!

  GINGA-DVDAls je heb nu de desire, de GINGA Training door Fernanda Brandao om uit te proberen maar eenmaal thuis, heb ik goed nieuws voor je. Een origineel verpakt GINGA-DVD is nog steeds op het Bureau met mij en ik zou graag van u! Schrijf me als een reactie op dit Bericht te 11.03. slechts in het kort waarom je GINGA wilt om te proberen en hoe houd je de zomer figuur 2014. Door toeval, ik ben dan ook van plan om het schip volgende week de gelukkige winnares in de loterij en de DVD. Veel geluk voor jullie allemaal! 🙂

  Geef een reactie