Fascia training met de zwarte roll – perfecte Regeneratie voor alle lopers!

Februari is in de wereld van de sport, zeer actief, maar we moeten ook gezien worden in rustige tijden vertragen en onze spieren en het omliggende bindweefsel trakteer uzelf op een bijzondere vorm van Regeneratie. Fascia training met de zwarte roll is het antwoord. Al aan het einde van vorig jaar, kwam ik tot de Yin Yoga Workshop door Andrea “Qbi” Kubasch met deze Opleiding en verwerkt regelmatig in mijn oefening programma. Vooral voor zeer actieve loper is een Must vanuit mijn oogpunt is een absolute…in deze Post leer je alle belangrijke informatie over fascia training met de zwarte rollen.

Wat is blackroll®?

De Blackroll® is een speciale schuimroller dat is ontworpen voor de Massage en het herstel van onze spieren en ons bindweefsel. Voor een lange tijd in het zwart wordt gebruikt om te rollen in de kracht van sport, alsmede in de therapeutische range. Maar ook in uw woonkamer, het gebruik van een black power roll volkomen logisch. Het is het hoogtepunt van uw Fitness-of looptraining.

%image_alt%%image_alt%

Waarom moet ik de trein met de blackroll®?

Onze spieren worden bij elkaar gehouden Wezen door een belangrijk, maar vaak vergeten, bindweefsel, onze fascia. Je sluit vereenvoudigt iedere zeggen van onze spieren, botten, zenuwen en organen, en vormen een uniek netwerk voor de stabilisatie van ons lichaam. De fascia voelen een grote invloed op onze spierfunctie, onze mobiliteit, onze houding en onze pijn.

Het is de moeite waard in ieder geval, mentaal en ook in de Opleiding aan om een kijkje te nemen met de fascia. Myofasciale ontspanning is het sleutelwoord voor het fasciale opleiding en gaat uit van een effectieve techniek om de spanningen en verklevingen in onze spieren loslaten – los van de fascia en is beter te doorbloeden.

Door Yin Yoga Oefeningen die je kunt doen al veel ontspanning en strekken van je spieren, echter, ik heb geen opleiding apparaat die beter geschikt is voor het bindweefsel massage als de Blackroll®.

Faszientraining-mit-Yin-Yoga-und-Black-Roll

Hoe vaak mijn blackroll® wordt gebruikt?

In principe niets spreekt tegen de Blackroll® elke dag 10 tot 15 minuten. In het bijzonder, na een intensieve kracht-of conditietraining voor de benen, het is een lust voor het oog en mogen niet ontbreken.

Voor mij is de blackroll® is meestal één tot twee Keer per week. Dan geef ik mezelf een goed half uur op de rol en ben die heel langzaam bewegen op het masseren van delen van mijn lichaam. Maar ook na mijn loopt, ik rollere rustig 2 tot 3 Keer op mijn been spieren.

Welke Oefeningen kan ik doen met de blackroll®?

Er zijn veel zwart-en-roll-Oefeningen, vooral voor de benen en de rug. Mijn favoriete Oefeningen, die ook aanbevolen Andrea Kubasch in de Workshop zal ik je laten zien in de volgende Video training, schoot ik een paar dagen geleden voor u.

Als u de zwarte roll toepassingen die nog niet, of – net als ik – op de bodem in de Kast hebben, dan is het hoog tijd voor de grote ingang! Vooral nu in de beste maand van het jaar, de fascia training met de zwarte roll is een prachtige aanvulling op uw actieve sport-eenheden!

Dus: Op de roller, klaar, start! 🙂

Geef een reactie