Dit is een geweldige App voor het tellen van calorieën

De calorieën die ik wel tellen elke dag met de gratis App “calorie counter” door FatSecret. Het heeft de volgende functies, die ik van je tarief ook voor dezelfde tijd.

1. Een snelle pick te vinden van de calorieën en de voedingswaarde-informatie voor mijn favoriete gerechten, merken en Restaurants: Zeer goed! In het bijzonder, vaak gebruikte voedingsmiddelen kan heel snel opnieuw te plaatsen!

2. Een barcode Scanner en handleiding barcode invoer: Werkt niet altijd…nog steeds behoefte aan verbetering

3. Een voedsel dagboek te plannen en bij te houden wat ik eet: Mijn belangrijkste functie. Bijna alle voedsel per merk zijn bevatten die ik eet. Het is niet zeldzaam dat vind ik helemaal niets.De Insert per maaltijd is zeer eenvoudig en snel. Ook het programma leert om dit te doen, wanneer ik selecteer eten vaker. U kunt ook zelf gemaakte maaltijden, en selecteer vervolgens.

4. Een trainingsdagboek te documenteren mijn hele calorieën verbranden: Daar kunt u per dag, zijn activiteiten en het aantal verbrande calorieën te lezen. Het is voor de berekening van een calorie tekort of overschot per dag is zeer goed (als, natuurlijk, alleen een gids).

5. Een dieet agenda, mijn calorie-inname en calorieverbruik: Een goede maand overzicht, waarin de “opgeslagen” calorieën in de maand.

6. Een gewicht tracker: het is Nogal naast het punt…

7. Een notebook overzicht van de voortgang: Wie heeft s…

Bovendien, ik heb getest de App in vergelijking tot de zeer bekende functie FDDB. Deze zijn zowel beschikbaar op het Internet en als een App. Ik opgevuld 3 dagen beide Apps met mijn gegevens en de resultaten vergeleken.

De App “calorie counter” had steeds meer calorieën dan de App “FDDB”. Enkele eenvoudige vergelijking liet me zien dat de App “calorie counter” had meer nauwkeurige waarden dan de andere App. Bovendien, hoe hoger de calorieën weergegeven als de App “calorie counter”, natuurlijk, het voordeel hiervan is dat u eet per dag, iets minder dan in het geval van de App “FDDB”.

Mijn conclusie: ik kan aanbevelen de App “calorie counter”, is volledig! Ik gebruik hem dagelijks voor mijn dieet controle.

Geef een reactie