Diep werk rocks! Ik heb getest de nieuwe fitness trend!

Door toeval ben ik een paar weken geleden op een poster in mijn sportschool, Fitness Eerste de aandacht. Op 1. Mogelijk moet een diep werk voorproefje op de cursus. Diep in zijn werk? Het concept dat ik ooit had gelezen, en ik ben benieuwd.

Diep werk: een uitdagende workout voor het hele lichaam van spanning en ontspanning. Met elementen van uithoudingsvermogen, kracht en Yoga.

Klinkt goed! Ik ben – ondanks mei dag-wit-nog-niet-kat-staat. Dit was in twee opzichten een verstandige beslissing. Degene die ik heb geprobeerd deze nieuwe Trend en, anderzijds, dat ik – dank God – was niet een kater hebt. Ik heb nooit ervaren een training sessie die was zo intens!

deepwork2

Diep werk is een constante mix van spanning en ontspanning. Dit is de enige manier waarop je kan houden met een normale conditie is eigenlijk een uur van deze hoge intensiteit training. Het deed me denken aan de intensiteit is zeer sterk op mijn HIIT Training! En dit is precies de reden waarom de diepe werknemer branden zo veel energie (=vet)! Rond 600kcal per uur van de opleiding is om samen te komen. Ik kan geloven dat!

Een diepe werken uur wordt altijd samengesteld uit een aantal elementen: Cardio, HIIT, de frequentie, kracht oefeningen, martial arts aandelen, rek….niets is weggelaten. De Oefeningen waren bekend. Er zijn ook vele geheel nieuwe bewegingen. De Jager in de hangmat, Mini-Sprints, Schommels en nog veel meer, het uur een absolute ervaring. De training begint altijd zeer ondiep, dan in de volle Kracht en dan valt snel weg. De diepe driehoek.

De oefening sequenties zijn zo pakkend, dat één van de kapotte – recht komt in een Trance. Dit is precies het doel van het uur. Iedereen traint op zijn persoonlijke Limiet. Het eigen lichaam gevoel absoluut op de voorgrond en het hoofd helemaal uitgeschakeld. Je bent gewoon vol! Tegelijkertijd een diep werk uur per dag samen met de deelnemers correct. Iedereen geeft alles! Nog 8,7,6,5….Alle brullen met het Zingen van het Aftellen van de Oefeningen als een ritmisch Zingen. Het is echt leuk! 🙂

Daarna niets meer. Echt iedereen laat de klas in een koud zweet. Toen zag ik voor de eerste Keer in het diepe werk afbeelding video, ik dacht dat er gebeurt, hoe overdreven het is, dat de lassen in de beken van het einde drop…maar precies. Het daadwerkelijk eindigt zweet op de Mat. Na mijn grote Kop water, dat was al na een half uur leeg, ik gekantelde de manier waarop ik graag een mok als de koeling over het hoofd. Ik ben klaar, maar gelukkig!

deepwork1

Zelfs vandaag de dag – twee dagen na de training mijn hele lichaam is precies wat ik heb de opleiding. De diepe werk van de Training ging zeer sterk over de benen, de billen en de rug. Hallo spieren, zeg ik! Maar de Opleiding was de moeite waard. Ik wens me dat onze trainers is om deze geweldige cursus in de fitnessruimte. Ik heb zelden zo goed getraind!

Daarnaast werd ik geïnspireerd door deze eerste proef les, een eigen Diepe Training de beste Oefeningen samen te stellen en publiceren van een Training Video voor je. Ik bestand, maar u bent toegelaten te worden aangeslagen! In de tussentijd, kan u ook graag mijn oude Workouts. 😉

Laten we proberen diepe werken!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie