De Reebok SPARTAN RACE 2015 in München – een Spartaanse!

“Als je geweigerd de moed, de klop van je hart” – Emily Dickinson en Cheryl Afgedwaald. Deze set is onder de indruk van mij, die onlangs in de film “Wild” en een gevoel van kracht en wil om te vertrekken kracht in mij. Omdat, denk ik, en we gaan echt een bijzondere manier om dingen te doen die daag ons uit, en de noodzaak van COURAGE! Voor mij zal het in 5 weken is het zo ver. Ik ga Spartanerin en ga naar de Reebok Spartan Race 2015 in München aan de Start. En als je dapper, dan kunt u nu bij mij een gratis kaartje te winnen! 🙂

%image_alt%

Wat is de Spartan Race door de Reebok?

De Reebok Spartan Race-serie is ‘ s werelds grootste Evenement reeks obstakel wedstrijden van zijn soort. Onder het Motto “Ontdek de vechter in Je!” ging de hele wereld in 2013 500.000 lopers aan de Start. 18. April 2015 terugkeer van de Reebok Spartan Race terug naar München. Een jaar na de succesvolle Première in Duitsland van de “Spartanen veroveren” nogmaals, de München Olympic Park. Meer dan 4.000 deelnemers worden verwacht in April…en ik zal een van hen! AROO!

Als ik kijk naar de Video van vorig jaar, ik heb veel respect. De Spartan Race “Sprint” is slechts een goede 5 km lang, maar het bevat meer dan 15 obstakels om te overwinnen, te klimmen, te doorkruisen, enz.! Eén ding is zeker: Er is een enorme modder gevecht! Een run van een ander soort! Ik ben super nieuwsgierig en bereid me voor op de komende 5 weken, eenmaal gericht. Geen loper, maar in de krachttraining. Immers, die zorgt voor een obstakel, “mei” genadig in plaats van Burpees! En zoals u weet, Burpees zijn mijn favoriete sporten! 😉

Wat ik ook vooral de Spartan Race, is de team-geest, van het grootste belang. Sommige obstakels zijn alleen te overwinnen moeilijk alleen zijn. Een zeer hoge samen onder de Spartanen waarschijnlijk stoppen, om te motiveren en helpen elkaar over de obstakels! Ik denk dat het heel mooi.

Spartan Race

Ik hoop dat je nu zo verslaafd als ik ben, en hebben de wens om mee te gaan naar München! Om te registreren, klik hier! De Tickets zijn niet goedkoop, maar voor een dergelijk uitzonderlijk parcours is ten slotte ook veel rijden om het avontuur voor ons Spartanen perfect. En het goede nieuws is: ik heb het bezit komen van een van u een gratis kaartje, die ik kan loterij uit. Dus kom op, jongens en meisjes, go for it! 😉

Wat u moet doen om de concurrentie?

Bij wijze van inleiding, ik heb u al gezegd: De Spartan Race om iets te doen voor mij moed. Dus het veld vertel me in de reactie hieronder, is heel eenvoudig: wanneer voelde je je voor het laatst echt dapper? Wat heb je gedaan in dit Moment? Uw moed is direct beloond, en je moet springen in de loting! De finale vindt plaats volgende week zondag! Ik ben benieuwd, wie van u zal, als ook om te concurreren als ik de Spartan Race in München.

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 15.03.2015 om 12: 00. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. De winnaar, ik zal aankondigen in de Nieuwsbrief en schrijf hem of haar, natuurlijk.
  • Het gratis ticket zal worden verzonden als een Code rechtstreeks van mij via e-Mail.
  • De Raden van de wedstrijd, ik vind het geweldig. Ik ben ook erg dankbaar voor!

Plezier hebben Dapper! AROO!!!

Geef een reactie