De HIIT Yoga Trainingen zijn voor iedereen!

Allereerst wil ik graag zeggen: DANK u! Ik ben zo benieuwd hoe goed mijn HIIT Yoga training plan en de Vijf-voor-Zomer-Testimonial-actie toen je aankwam! Dit is precies wat ik wilde, want als de sportieve combinatie van Pilates en Yoga is perfect voor mij, dan kunt u er voor velen van u! Met mij vijf meisjes te testen nu, heel officieel, als Getuigenissen van het opleidingsplan, maar ook vele anderen van u hebben aangesloten werd van de HIIT Yoga koorts! Juuuhuuu! 🙂

HIIT-Yoga-Workouts

Een van de meest voorkomende vragen die ik kreeg om mijn training plan en mijn HIIT Yoga Video ‘ s, was: “wie denk je HIIT Yoga Workouts zijn geschikt? of ik Kan werken, zelfs als absolute beginner?” Om uw vragen die ik had beantwoord ijverig per e-Mail, maar ik zou graag om het te nemen.

De HIIT Yoga Trainingen zijn over het algemeen geschikt voor elk en een iegelijk van u, omdat u genoeg wijziging potentieel dat je aan je persoonlijke conditie werkt.

Voor een, je kunt het verzachten van de individuele Oefeningen, die leg ik direct in de Video ‘ s. Als u een van me weergegeven Oefening in deze Vorm is onmogelijk en je kan niet houden van een schone houding, ga dan naar de eenvoudiger variant. In het ergste geval, de Uitoefening laten. Vertrouw op je lichaam gevoel! Op de andere, je kan een aantal van de Training variëren. In de Video ‘ s zal ik laten zien dat u een volledige ronde met het interval timer, die je kunt imiteren direct. Misschien is dit een ronde je en op sommige dagen, of het hangt u in uw andere fitness-training. Op andere dagen, je wilt meer en je uitdagen tot twee, drie of vier rondes. De lengte van de Trainingen wordt bepaald door uw! Maar Alstublieft: maak het niet te makkelijk! De HIIT Yoga Workouts zijn zo effectief, omdat je wordt opgeleid om uw prestaties te beperken. In de HIIT intervallen op het Gas en besteed! Dan kunt u heerlijk ontspannen in de rustige Yoga intervallen een beetje op adem.

Elke Training moet je uitdagen maar niet overweldigen. Dit is mijn persoonlijke training instelling.

Dus mijn HIIT Yoga workout plan incl. de Youtube-Video ‘ s echt voor ieder van jullie. Check het uit hoe je het wilt en wat succes voor u bereiken kunt. Vijf van u – Vijf voor de Zomer – test de training van plan in de komende weken op het hart en de nieren en me aan het einde van uw Feedback op deze brief, die ik publiceer op mijn Blog. Ik heb gekozen voor de Dames bewust, zodat je in de ene of de andere kan vinden.

Wie zijn de Vijf voor de Zomer?

Inderdaad, ik kreeg 26 e-mails met heel mooie woorden en fantastische verhalen voor de Vijf-voor-Zomer-actie. Dit heeft mij zo veel, het is ongelooflijk moeilijk om een keuze te maken. Echter, ik was ervan bewust dat mijn ” JA ” om vijf van u, nee aan de andere 21 mooie vrouwen. U bent allen uitgenodigd tot rock deze workout plan met ons en schrijf me ook in uw Feedback. De HIIT Yoga Trainingen zijn voor iedereen!

Onder de officiële Vijf-Voor-Zomer:

Anita, die in augustus, je droom man te trouwen, en op hun definitieve jurk komen passen. Ze heeft al ontdekt haar passie voor Hardlopen en ik kijk uit naar inspirerende u nu van HIIT en Yoga.

Sandra, die heeft alleen maar geschreven om hun laatste examen in de studie en kan niet wachten om het vuur van uw documenten in de hoek te doen met HIIT, en Yoga eindelijk iets voor een sterk lichaam en een ontspannen geest.

Ella, probeer het HIIT, Yoga Workouts tijdens uw 14-daagse training, zelfs in de Hotels, want het is professioneel en persoonlijk veel van reizen. Ik ben erg benieuwd om te zien hoe Ella deze extra uitdaging zal zijn om te beheersen.

Friederike, die graag bereid u voor met de HIIT Yoga Workouts op uw spannende Wandel vakantie in Zweden. HIIT Yoga gaat in Zweden! 🙂

Stefanie, twee keer, de Mama van de Sport zo ver kwamen te kort. Echter, u kunt vanaf nu geen excuses meer tellen en loopt met ons in de HIIT Yoga avontuur.

Ik ben echt naar uit dat je mijn training schema is nu compleet door de trek, en na mij uw Feedback schrijft. Ik ben zo benieuwd naar uw woorden en uw foto ‘ s! Ik denk dat het een grote oordeel zal komen, en de HIIT Yoga Workouts op de wat bredere voeten.

Heel veel plezier allemaal!

Geef een reactie