De eerste week na de Time-Out

Sinds vorige week ben ik nu weer terug in mijn Werk, nadat ik vanwege mijn stress-gerelateerde gastro-intestinale irritatie in twee weken Tijd-Out. Ik dank u voor uw mooie Mails en Zusprüche! Dit heeft gebouwd mij en laat me weer hoe leuk het is om een Blog dat andere mensen het ook lezen. Dank u! 🙂

Velen van jullie hebben me gevraagd in de laatste paar dagen, natuurlijk, hoe het voor mij na de Time-Out. En ik zou willen samenvatten nu voor u en mij.

Op een schaal van 0 tot 10, waarbij ik voelde me aan het begin van een 1, ik zou zeggen dat ik nu op een goede 7. De twee weken uit heb gedaan me ongelooflijk goed. Het was gewoon te mooi om thuis te blijven, om te denken van het werk en alleen maar te doen wat ik wilde. In het begin was het erg moeilijk voor mij. Ik heb altijd gedacht dat onbewust dat ik heb nog geen verplichtingen. Meestal werd Wakker heel vroeg, want ik moest eigenlijk werken en zo op. Alleen op Witte donderdag voor Pasen, de langverwachte rust keerde weer eindelijk in mij. Het was een beetje zoals in een glas Water: tot het geheel is opgelost en dan is het kolkende water beneden en het is er rustig. De dag van Pasen vond ik, ondanks de vele inspanningen zeer aangenaam. Natuurlijk kon ik niet eten halverwege als ik zou hebben gewild, maar het was nog leuk om te krijgen wijzigen van “home-leven”.

De tweede week was het gewoon mooi! Ik heb gedaan zo veel leuke dingen voor mij: lezen, geblogd, een schilderij, een beetje Sport gemaakt, gezond en zacht voor de maag gekookt, wandelingen en nog veel meer. Voor mij, het was zeer goed! Ik heb gemerkt dat het hetzelfde op mijn maag. Geen krampen, geen ongemak, geen vreemde geluiden, bijna hersteld! Dus het kan altijd doorgaan. Aan het einde van de week, heb ik gedaan, maar dan vele gedachten over de komende week. Ik voelde me weer klaar om te werken, maar tegelijkertijd bang. Hoe zal het zijn? Ik zal vervallen gelijk weer in de Stress? Wat is de reactie van mijn baas? Wat hebben de leden van zeggen? Door nu ben ik “down” omdat ik trok aan het koord? Al deze dingen gingen door mijn hoofd. Ik had ook een paniek dat ik niet genoeg voorbereid voor mijn terugkeer. Ik wilde lezen het einde van de Burn-out en maatregelen om het op te schrijven. Nadat ik ca. een dag voor me “gepanikt,” ik dacht op een bepaald moment: “Hoe dom! Precies met deze gedachten, begin je terug waar je was gebleven.”

Vervolgens heb ik dit weekend helemaal niets meer denken/ en het is op mij. En zie: Het was goed voor mij! Op zondag avond vroeg ik mijn vriend dan, want ik wil het aanpakken van de eerste dag van het werk. Alleen deze keer, ik dacht over het weer en mijn kleine notebook gevangen. Onmiddellijk, 3 goede dingen geschiedde tot mij, en ik laat het gaan.

Ik heb opgemerkt:– Elke dag, maar 2 dingen te bereiken voor de huidige dag op de baan– Elke 2 uur een kleine pauze en weg van de PC– Duidelijke prioritering van mijn problemen met mijn baas te bespreken (in de toekomst)

De nacht op de maandag sliep ik geweldig en ik voelde me de volgende Ochtend erg vernieuwd. En zo had ik maakte me klaar voor het werk, rose tegelijk is het ook een echt plezier. Ik haal plezier terug en opnieuw gestart. In kleine stappen en met veel Overzicht.

Hoe was de reactie van mijn baas en mijn collega ‘ s?Het was erg leuk om weer terug. Alle vraag is blij en zorgzaam. Mijn baas heeft mij gevraagd direct aan een 4-oog gesprekken en we spraken voor een lange tijd. Hij heeft een grote zorg voor mij en vooral zelf schuld. We gingen naar mijn lijst van onderwerpen, en hij heeft mij tot op heden. Van mijn 12 open projecten, alleen 9 links. 2 van hen heb ik gemaakt met mijn nieuwe collega ‘ s. 2 meer hebben bewogen tot ver naar achteren. Voor de 5 andere onderwerpen, hebben we ook een zeer duidelijke prioritering, zodat ik weet precies wat heeft prioriteit en wat kan wachten. Dus ga ik in de week. Ik kwam snel terug naar binnen. Weg ben ik bijna elke dag met mijn collega ‘ s voor de lunch, om mijn grotere time-out voor de werkdag. Ook, ik heb elke paar uur een kleine pauze en ik ging gewoon voor een beetje of heb mezelf een koffie in vrede. Ik heb nagedacht over net voor het sluiten van de avond van mijn 2 Todos voor de volgende dag en ging ontspannen in de avond. En alle voor 5 dagen!

De Start terug in de dag, daarom ging veel beter dan ik ooit had verwacht. Het heeft te maken met mijn baas, het heeft te maken met mijn twee nieuwe collega ‘ s aan het werk situatie hebben op het geheel zeer ontspannen, maar in het bijzonder, het heeft met mij te doen. Ik laat me niet van stress. Ik ben het naderen van het rustig. Dat was echt goed en ik ben trots op mezelf dat ik het zo gemaakt!

Voor de toekomst, ik hoop dat het zo blijft. Ik ben wakker geschud, en ik waarschijnlijk trok de ripcord. Het was een goede beslissing en ik ben nu goed in het algemeen. Mijn 3 resoluties, ik kijk bijna dagelijks en probeer te internaliseren het meer. Ik oefen deze dagelijks en zal ook zeker nodig hebt om in de toekomst veel meer Rust en minder perfectionisme. Maar er waren nog geen meester uit de hemel viel Yes please! Daarom is de gladde 7.

Een conclusie die ik niet wil slepen dit verhaal nog niet, maar als ik op de weg naar een Burnout, dus ik zou zeggen, ik ben nu op een goede manier!

Geef een reactie