Dat was mijn 2012!

Ik hou van dergelijke Berichten! Het is prachtig, aan het einde van een jaar, stil te staan en terug te kijken. Niet zo ver. Alleen op de laatste 12 maanden. Omdat dan een alleen bewust te zijn van, hoe veel Mooie, Goede, Geslaagd, je terug kunt kijken.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat Het jaar 2012 MIJN jaar. Het begon met een mooie Start op het balkon van mijn beste vriend, als we keken omhoog in de new year ‘ s eve hemel en het nieuwe jaar verwelkomd. Deze avond, mijn intentie voor 2012 is ontstaan bijna uit van mij, dat ik zou willen bereiken in de vorm van mijn leven dit jaar. Dat was erg vaag en precies, het was een goede zaak. Ik heb dit jaar zo veel uit. Ik zou het niet laten mezelf te dromen. Eigenlijk was het alleen een fysieke doel wat ik wilde bereiken, maar een of andere manier het heeft invloed op mijn hele leven. Ik heb in 2012, zo veel geleerd over gezond eten, vegetarisme, ontgifting, het menselijk lichaam, effectieve training, Yoga, Meditatie, signalen van uw lichaam, Evenwicht, en natuurlijk over mezelf.

Het was niet echt een geweldig jaar (zelfs als het heel voorbij) en ik hoop van harte dat het volgende jaar 2013. Over mijn plannen voor het nieuwe jaar leest u in de volgende paar dagen. Maar nu is mijn Overzicht van 2012.

Silvester

Het overheersende gevoel in 2012: nieuwsgierigheid op het leven en wat het te bieden heeft

In 2012, voor de eerste Keer gedaan: Mediteren, eerste, mijn Blog geopend, voelde 1000 nieuwe gerechten geprobeerd

Lessen geleerd: om In contact te komen met mezelf en mijn lichaam, Minder is vaak meer, de perfectionisten, en de innerlijke criticus in mij en om te winnen afstand

Mensen van het jaar: zeker de nieuwe vrienden en Kennissen, heb ik geleerd dit jaar over bloggen om te weten

Favoriete eten: broccoli, Tofu, bosbessen en alle variaties,

Favoriete drank: Groene thee (de favoriete plekken ben ik nog aan het zoeken), Groene Smoothies en sappen

Spirituele inspiraties van het jaar: Robert Betz, Kristin Neff

Beste beslissingen: oproep voor zelf-bewust leven te leven, Women ‘ s Run in Keulen, met inbegrip van. Blogger aan, bewust van mijn eten

Beste Investering: Lebert Equalizer, Een Fruitpers, Een Lidmaatschap Van De Sportschool

Favoriete Fitness Klasse: Een Warm Strijkijzer

Favoriete fitness oefening: Push Ups (Ja, ik kan het!)

Reis van het jaar was Zeker onze reis door Californië

Boeken van het jaar: de Eet-clean Dieet Opgeladen door Tosca Reno eten van dieren door Jonathan saffraan Foer De Innerlijke vriend van Thomas Hohensee lichaam zegen-Sabrina de Vos De honderd jaar oud, die klom uit het raam en verdween van Jonas Jonasson

Film van het jaar: Honger voor Verandering

Het gevoel van het leven op het einde van het jaar: Alles is mogelijk. Een krankzinnige kracht-gevoel geven.

Het jaar 2012 in één woord: het leiden van de manier waarop uw boekjaar van 2012? Wat heb je het leuk in het bijzonder?

Liefde, Kristin

Geef een reactie