Cholesterol-bewuste voeding + recept

RECLAME cholesterol-bewuste voeding – klinkt vrij saai, toch? Maar is het niet! Ik heb respect eigenlijk al mijn recepten die ze bevatten weinig ongezonde vetten, en toch kunnen ze het goed! En mijn recepten bevatten kaas of Boter, meestal, maar ze zijn niet alleen vegetarisch, maar ook veganistisch.

Aromatisiertes Öl

Voedings-en vetgehalte in het bloed

Want Schoon het Eten is het belangrijk om te eten voornamelijk plantaardige vetten en Oliën. Koudgeperste plantaardige oliën zoals olijfolie, lijnzaadolie of walnoot olie, Avocado ‘ s en noten bevatten veel meervoudig onverzadigde vetzuren. Dit zal ervoor zorgen dat de “goede” HDL verhoogt het cholesterolgehalte in het bloed en het slechte LDL-cholesterol wordt verlaagd. Dus, vuil voorkomen in de bloedvaten en het risico voor hart-en verlaagd ziekten.

Dierlijke vetten zijn opgenomen in Boter, melk, vlees, worst, eieren en kaas. Deze vetten bestaan voornamelijk uit verzadigde vetzuren, die worden beschouwd als meer ongezonde en slechte LDL-cholesterol stijgen. Dit zijn de Schone Eten liever vermeden.

De ene of de andere weten dat ik ook werk in corporate health management. Hier heb ik uitgevoerd tijdens de studie gezondheidsonderzoeken voor bedrijven waarbij alle medewerkers, de wilde, bloeddruk, bloedsuiker, cholesterol, enz. gemeten werden. Geweldig was dat in sommige mensen, die in staat was om te accepteren dat u uitstekende cholesterol, was het tegenovergestelde het geval. Ik heb, bijvoorbeeld, in het geval van een jonge, super atleet passen controle van de waarden. Het resultaat was ongelooflijk slecht. In het gesprek kwam naar buiten dat hij heel veel van de Sport, maar helemaal ondervoed en erg vet aten. Daarom is het belangrijk om te weten de relatie tussen voeding en vet in het bloed waarden. Het Initiatief “cholesterol persoonlijk” wil het bewustzijn van cholesterol en de risico ‘ s in de samenleving – in het bijzonder kan worden door vermindering van de LDL-cholesterol, het risico voor hart-en vaatziekten wordt verlaagd. Maar ook de zogenaamde Familiaire hypercholesterolemie, een erfelijke lipide metabolisme stoornis in de kinderen onder te hoog cholesterolgehalte kan lijden, legt het Initiatief. Ik kan alleen maar adviseren iedereen om zijn waarden en te controleren, bijvoorbeeld de huis arts – mijn ideaal!

Risicofactoren uit

Verhoogde cholesterol waarden (dus dat is altijd een verhoogde waarde van het “slechte” LDL-cholesterol) zijn bedoeld om te worden een van de belangrijkste factoren voor hart-en vaatziekten. Bij verhoogde waarden, een gezonde levensstijl met voldoende beweging en een gezonde en evenwichtige voeding is van essentieel belang. Dat een gezond dieet is niet saai, maar smaakt goed en is leuk, probeer ik over te brengen naar je opnieuw en opnieuw met de hulp van mijn recepten. Cholesterol-bewust eten hoeft niet saai te zijn, maar super lekker en gevarieerd. En past nog steeds perfect voor het Reinigen van-het Eten van gedachten. Om u te laten zien opnieuw hoe lekker gezond eten, ik kookte kokos rijst met Paksoi en bloemkool voor u. De gezonde vetten in kokosmelk, geraspte kokos, pinda-olie, en sesamzaadjes.

Kokosreis mit Pak Choi und Blumenkohl

%image_alt% Kokos rijst met Paksoi en bloemkool stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept kokos rijst met Paksoi en bloemkool 0 waardering: 0 stemmen:: het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 20 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 20 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 300 ml kokosmelk
  • 300 ml groentebouillon
  • 250 g volkoren rijst en voorgekookt
  • 4 EETLEPELS geraspte kokos*
  • 1/2 bloemkool
  • 2 Paksoi, vaste plant is ca. 150 g
  • 3 EETLEPELS pinda-olie
  • 1 EETLEPEL sojasaus* suiker
  • 1 EETLEPEL limoensap
  • 1 EETLEPEL sesamzaad

Porties: Ingrediënten

  • 300 ml kokosmelk
  • 300 ml groentebouillon
  • 250 g volkoren rijst en voorgekookt
  • 4 EETLEPELS geraspte kokos*
  • 1/2 bloemkool
  • 2 Paksoi, vaste plant is ca. 150 g
  • 3 EETLEPELS pinda-olie
  • 1 EETLEPEL sojasaus* suiker
  • 1 EETLEPEL limoensap
  • 1 EETLEPEL sesamzaad

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • Kokosmelk en de groentebouillon in een pan en breng aan de kook. Voeg de rijst toe en ongeveer 15 minuten sudderen. In tussen, roeren. Tot slot, de geraspte kokos en bak nog 2-3 minuten.
  • Bloemkool, was de roosjes scheiden. In een grote pot. kook ze 20 minuten.
  • De Paksoi doormidden en leg het in een pan met 2 EETLEPELS pinda-olie tot bruin aan elke kant.
  • Voor de Dressing, voeg de resterende pinda-olie, de sojasaus, het limoensap en het sesamzaad aan de mix.
  • Kokos rijst, bloemkool en Paksoi en serveer met de Dressing.
  •  

    Een goede eetlust en veel plezier koken!

    Dit bericht wordt u aangeboden in samenwerking met Sanofi in Duitsland.

    Geef een reactie