Barbara Sher lezing in de Urania in Berlijn – ik kan niets doen als ik wist alleen wat ik wil

Op vrijdag avond is het eindelijk gebeurd. De wereldberoemde leven en loopbaan counselor Barbara Sher gereisd voor een lezing naar Berlijn, en ik was een van de gelukkige luisteraars in de Urania.

Barbara Sher Vortrag 5

Wie niet vertrouwd is met Barbara Sher en haar boeken maar, moet je doen!! In haar boeken, het gaat over hoe je het leven dat je dromen in het geheim, hoe vind je zijn hartje begeert en beheert om ze te implementeren, zelfs tegen alle odds en hoe hij is als persoon met veel interesses, maar kleine helling naar de Set gelukkig en blij. Uw boeken hebben geen esoterische of spirituele touch. Ze zijn zeer praktisch en realistisch. Ik denk dat iedere persoon die er gebruik van kan maken. En toch, bij het lezen het gevoel dat Barbara Sher heeft dit boek geschreven alleen voor mij persoonlijk! Zo goed als ze ons kennen.

Ik heb gelezen dat het eerste boek van haar (“Je hoeft niet te beslissen of je een duizend dromen’) voor 2 jaar, direct na mijn studie en ben ik in de vakantie niet meer van hen weg. Het heeft mij zo boos en blij! Gewoon Weten dat het OK is, als ik ben, dat is in orde, als ik veel van belangen, vaak iets nieuws te beginnen en iets anders – ik heb alle apparatuur die ik gekocht – ….deze Kennis heb zo ongelooflijk goed! Ik zou bijna zeggen, dat ik gekomen ben door Barbara Sher en dit boek voor het bloggen, omdat het bloggen voor mij is mijn perfecte tool om verslag uit over al mijn passies en samenvoegen.

%image_alt%%image_alt%

Nadat ik het eerste boek van Barbara Sher, kocht ik ook de andere boeken van haar, de een na de andere, opname door de mond, en werkten met hen samen. Vooral handig vond ik ook, “ik kon niets doen als ik wist alleen wat ik wil”. Met dit boek, het is echt mogelijk om zijn persoonlijke leven droom om te komen tot het spoor en op hetzelfde moment, met al zijn Angsten, Twijfels en weerstanden om te gaan. Een groot werk!

%image_alt%%image_alt%

En dit is precies het Motto van het boek, de lezing, de avond in Berlijn: ik kan niets doen als ik wist alleen wat ik wil. Barbara Sher is nu 77 jaar oud, en zo knap! Een oudere Dame met een heel goed hart en een grote wijsheid van het leven! Absoluut aan te raken, vond ik dat ze kwamen in de avond, hoewel de ochtend is nog steeds zeer slecht vallen en in plaats van op een stoel in de avond in een rolstoel moest zitten. Maar u zei: “Als ik kan zitten en praten, dan kan ik doen op het podium, en geeft liever meer van mijn Kennis te zitten dan ergens alleen.” De vonk voor de doelgroep onmiddellijk sprong.

Barbara Sher heeft gegeven deze avond een dwarsdoorsnede door al uw boeken. Veel belangrijke onderwerpen werden overgenomen van u: Hoe vind ik mijn leven lang droom? Hoe ga ik om met mijn innerlijke weerstanden? Het belang van de gemeenschap in een Team voor de realisatie van mijn droom? Wat kan een succesvol team voor mij en mijn droom? Moet ik droom van het leven naar mijn noodzakelijkerwijs mijn Baan? enz. ze is Vol van de wijsheid van het leven in eenvoudige woorden, vele fascinerende en ongelooflijke verhalen van andere mensen en vertelde ons veel moed op weg naar ons eigen leven is droom. Deze nieuwe moed en enthousiasme in de zaal kon je voelt absoluut. Ten laatste, als Barbara Sher na de lezing, alle vragen van het publiek beantwoord. Meer en meer mensen stond op en zei tegen de totale verhuizing van uw Dromen, terwijl de rest van het publiek toegejuicht, maar zelfs de eerste steun in de Vorm van contacten, ideeën, enz. aangeboden. “Isolatie is de killer van elke droom”. De methoden van Barbara Sher lijken het erover eens zeker!

Direct na de lezing, die we hadden leren kennen, er is nog een Kans, Barbara Sher, persoonlijk, en voor het regelen van een boek-ondertekening. De wachtrij is lang, maar Barbara heeft haar tijd voor elkaar.

Ik had een geweldige ervaring: Toen ik bij de gamma, ze vroeg me wat mijn droom is en ik vertelde haar van mijn Blog, zelf-bewust te leven. Ik vertelde haar dat de Blog is wel mijn grote passie en ik zal vertellen, zo lief naar mijn beste kennis en ervaring uit mijn Gezonde Levensstijl. Ik was opgewonden in een keer in totaal en mijn hart bonsde in mijn keel! Ze begreep me en vroeg wat ik wil voor mijn Blog. En sinds ik hoorde het van mijn mond om te zeggen dat mijn droom is om meer mensen bereiken met mijn Blog en om u te inspireren om te leiden van je eigen gezond leven. Wow, dat had ik genomen heb nog nooit zo in woorden! Niet voor mij, niet voor anderen en zeker niet in het engels, maar iets in mij zei dat het op dit Moment! Ze knikte weer, glimlachte naar me en moedigde me aan om te streven naar precies deze droom te vinden supporters voor het, die mij zou helpen om deze droom te realiseren.

Aan het einde van het contract Barbara Sher, mijn boek ” Gaan voor die droom!” en vervolgens deden we een groep van foto ‘ s voor mijn Blog. Ik was zooo… gelukkig! 🙂

Barbara Sher Vortrag 4

Heel Veel Liefs

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie