2 sets van het geloof af te schrikken van de zelfrealisatie en hoe u deze wijzigen

Als ik publiceerde meer dan 4 jaar geleden, op een koude winterse dag, mijn eerste blog post met 150 woorden, en een voorzichtig “Hallo, wereld voelde, ik ben een blogger.” en er is geen enkele post een foto, ik had nooit gedacht dat ik zou ontwikkelen, waar de prachtige manier van ETEN TREIN LIEFDE is één van de grootste Gezond Leven Blogs in de duitstalige landen. Ik had niet eens de Visie, om een succesvolle blogger of om geld te verdienen met mijn leven. Maar ik had tintelingen een ding op de eerste dag van mijn carrière bloggen, dat is iets wat belangrijk voor me. Ik ben net begonnen met mijn manier met Schoon Eten, Power Yoga, ter voorbereiding van mijn ochtend run ronde etc en een aanhoudende stem in mij zei: “Je hebt om de wereld te vertellen over het. Het inspireert veel mensen en ook in beweging.” En dan heb ik niet meer gedaan dan volg dit innerlijke gesprek. Nu weet ik: Vanwege de stem van mijn hart, mijn Intuïtie sprak me aan. En je kunt je voorstellen hoe blij ik ben om!

Toen ik mijn verhaal vertellen als een blogger, ik straal en verlangens me, dat deze vonk van geluk, de Motivatie en de wilskracht om over te slaan. In sommige gevallen, dit werkt ook zeer goed. Ik voel hoe de energie komt in de Flow! Helaas, ik krijg echter net zo vaak twee reacties van mijn gesprekspartners, en ik ben zeer attent. Ze klinken iets als dit:

 • Je Bent Zo Gelukkig! Het niet kunnen realiseren, maar helaas, niet iedere zichzelf!
 • Wow, je bent mijn grote voorbeeld! Zulke Grote dingen, ik heb in mijn leven. Maar ik weet niet eens dat ik het kon.
 • Zowel de reacties van de pers in de eerste plaats, natuurlijk, waardering voor mijn werk en mijn manier, maar ze handelen op een manier blokkeren van alle Dromen en Verlangens van mijn partner. Omdat het in mijn ogen het vallen zijn de twee meest gevaarlijke reis die u van uw zelf-realisatie stop me, vandaag is het een hart nodig, om eindelijk te zeggen in het openbaar mijn mening.

  Wie zegt dat kan niet iedereen beseft het zelf?!

  Dit vraag ik bedoel serieus, en ik heb zelfs al weer een keer al als een reactie in een gesprek. Want laten we eerlijk zijn: Waar staat het geschreven dat het geluk en de vreugde van zelf-realisatie is gereserveerd voor een paar uitverkorenen? En wat zou zo slecht zijn als ieder van ons zou voldoen aan zijn professionele droom, en een zeer vervuld leven heeft geleid, in plaats van gewoon zijn tijd uit te voeren? Ik denk dat het idee is verleidelijk mooi, is het niet? 🙂

  Achter deze negatieve bouwen van Denken stoel zijn meestal laag aan het einde van de zinnen, die we nodig hebben om ons naar het bewustzijn van het geloof. Iets als “het werk hoeft niet te worden een gedoe, anders is het goed”, of “werk en vrije tijd zijn twee verschillende dingen” of “wat ik zou willen doen, kan ik het niet maken geen geld”. Dergelijke overtuigingen – en we hebben ALLEMAAL in ons kleine, lelijke, gemene beesten, want ze hebben een tragische kenmerk: ze beïnvloeden ons onbewust, en maak precies de realiteit die we geplaatst hebben er als een persoon van het Geloof. Zeg: “Wie gelooft dat er iets is, of dat er iets niet beschikbaar is, zal precies deze ervaring.

  De eerste sleutel tot het Oplossen van deze blokkerende gedachten is het feit dat we onszelf toestaan om dat zelf-realisatie is het ook mogelijk voor ons! Alleen onze geleerd sets, en onze Angsten ons terug…ik heb Angsten, maar ik ben niet van deze Angsten! Deze gedachte is op mijn weg opnieuw en opnieuw als zeer waardevol, want hij heeft mij de nodige afstand om te kijken objektiverem kijkje op mijn overtuigingen en Angsten te transformeren je uiteindelijk een nieuwe. Een van mijn positieve, stimulerende overtuigingen is daarom:

  Ik verdiend heb alles wat ik wil.

  De tweede sleutel is om te Vinden dat, als voor ons, persoonlijk, ooit een zelf geleefde leven eruit moet zien. Wat doen we dromen? Wat zouden we graag een nieuwe start? Wat doen wij dit graag professioneel? Welke pijn we missen in ons dagelijks leven? Wat is de tijd voor de voorbereiding van ons sinds onze Kindertijd/ jeugd de grootste vreugde? Wat kunnen we ons niet verliezen in het dagelijks leven en in de tijd te vergeten?….De juiste vragen op het pad van zelf-realisatie. Met deze vragen gaan we de weg bereiden, en op deze manier is het niet een wandeling in het Park altijd pure suiker en het heeft te maken met “geluk” alleen op de rand. Het is in de doel-georiënteerd, de zin van het werk vervuld….echter, met het verschil, dat maakt het een hel van een veel plezier en zeldzame werken! Voor mij is dit een cruciale leven doel: ik wil graag werken elke dag met zin en plezier naar mijn veroorzaken…en ik ben het meeste van de weg, dit verlangen in mijn leven om volledig uit te breiden. Waarom werkt het? Omdat ik geloof dat het werkt! Natuurlijk heb ik Angsten….velen van hen zelfs…maar ik weet het niet: ik ben zo ‘ n Angst. Ik ben veel, veel meer!

  Waarom zou je je naast je modellen klein?!

  We hebben allemaal rolmodellen. Meestal in onze Jeugd, we hebben afgestemd onszelf met persoonlijkheden die waren bijzonder succesvolle, mooie, getalenteerde, creatieve, grappige of wijze. We warm voor je en probeert net als jij. U heeft ons op een speelse manier met een doel in gedachten, en ons kind Missie weergegeven. Door middel van onze modellen, we wilden net zo goed een hardloper, tennis-speler, danser, acteur of zanger en getraind hebben onze vaardigheden met passie voor het vak. We kwamen door in beweging te werken aan ons!

  Voor ons, volwassenen, ervaar ik meer en meer die rol modellen krijgen een andere rol. We zien hun successen in de televisie, lees hun biografieën, volg hun dagelijkse leven op hun Social Media kanalen en laat ons geïntimideerd omdat wij geloven niet dat een dergelijk leven voor ons beschikbaar is. In plaats van het brengen ons in beweging, we kijken naar rolmodellen en ons breken, niet zelden, zelfs de achterkant van de Nek. We maken ons klein en onbelangrijk voelt bij ons, naast onze grote rol modellen. Hun schijnbare ontoegankelijkheid verlamt ons. In plaats van ons uw geheimen van het succes om naar te kijken en te bestuderen, en zal de meerderheid van de mensen veel te snel: “Want ik ga er toch!”

  Op een Seminar leerde ik iets heel cruciale over de rol van modellen: rolmodellen worden verzonden naar ons van het leven, zodat wij een stappenplan. Als we voelen ons, als volwassenen, iemand als een rolmodel, dan is dit goede gevoel vertelt ons iets over ons verlangen. Het laat ons zien dat Deze Persoon heeft/ kan/ doet iets dat ik wil voor me.

  Vanuit onze rol modellen het beeld van ons zelf-realisatie bestaat, niet wat we willen voor onze levens.

  Uit model 1 we willen, bijvoorbeeld voor het gemak in model 2 fascineert en de vloeistof Praten voor de camera, in model 3, we houden het droog gevoel voor humor en een model 4 leven, precies zoals we van dromen naar ons. Het is daarom ontzettend belangrijk voor ons, onze rolmodellen zorgvuldig en ontdek wat deze bepaalde Iets dat maakt ze afzonderlijke modellen. Rolmodellen vertellen ons vooral iets over onszelf en nooit de bedoeling dat we bevriezen in ontzag bij de gedachte van u. Het leven stuurt ons de modellen, dus we kunnen verplaatsen en voor ons om onze eigen weg te gaan. Sinds ik beschouw rol modellen, is er veel veranderd in mij. Ik heb veel meer duidelijkheid, ik wil voor mijn leven, want ik laat mijn rol modellen tonen de weg, en ik leer van hen. Ik vaartuig mezelf op de Achtergrond van mijn eigen beeld, mijn zelf-geleefde, gelukkig leven eruit moet zien. Ik denk en droom vaak, tot ik samenvoegen en uiteindelijk worden deze droom ben. Ook is er een sterk positief set van overtuigingen toont mij:

  Ik kan alles bereiken kan ik me voorstellen.

  Eén ding is heel belangrijk: Het is recht en leren van onze rolmodellen, we zijn alleen maar blij, als wij de uitvoering van het op onze eigen manier. Een onhandige Kopie nooit zal ons leiden naar onze droom, maar alleen voor de zelfrealisatie van een ander. Elk pad is individueel en niet voorspelbaar, en het voelt als een bijzondere zegen!

  Wanneer we leren, mensen die we liefhebben, te zien als Motivatie en Inspiratie voor ons eigen pad en het is echt met hart en ziel in te gaan – dat is te zeggen, doen ons deel van het werk, daar ben ik van overtuigd, wij sturen een energie die tekenen we de steun nodig, en de juiste gelegenheden voor zelfrealisatie in ons leven. Gewoon omdat we zijn open, klaar en sterk om onze dromen en dat doen we niet!

  Ik hoop dat mijn gedachten en woorden helpen u op weg en u te brengen van het bewustzijn, als u weet dat u deze valkuilen en je angst gevulde overtuigingen laten. Als je meer wilt lezen over, dan kan ik u aanbevelen het boek “zelf-vertrouwen”, ik heb al verschillende keren en dat maakt me altijd op mijn manier.

  En tot slot, denk opnieuw en laat deze tarieven voor zelfrealisatie in je effect: je hebt verdiend voor alles wat u wilt, en u kunt bereiken wat u zich kunt voorstellen. Focus zorgvuldig op en werken aan je persoonlijke Droom!

  Geef een reactie